Spor
  • 18.5.2013 13:53

F.Bahçe'ye süper forvet!..

Ligue 1’den daha önce Niang, Dia ve Sow’u alan Kanarya, idari menajer Hasan Çetinkaya’nın çok iyi bildiği Fransa pazarında yeni bir elmas buldu.   Başkan Aziz Yıldırım’ın çok alternatifli, yıldızlı ve genç bir kadro kurma isteği doğrultusunda transfer listesini hazırlayan teknik direktör Aykut Kocaman’ın, forvete istediği ilk isim de oldu.

Ve bu futbolcu da yine Fransa’dan. İdari menajer Hasan Çetinkaya’nın çok iyi bildiği Fransa pazarından vazgeçmeyen Kocaman, bu kez de Ligue 1’i 2 yıldır sallayan Saint Etienne’nin forveti Pierre Emerick Aubameyang’ı transfer listesinin başına yazdı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek isteyen Kocaman, 23 yaşında ve 1.85 boyunda olan Gabonlu’yu uzun süredir izliyordu.

1.8 milyon euroya geldi

Bu sezon çıktığı 42 maçta 21 gol, 16 asistlik inanılmaz bir form yakalayan Gabonlu forvet için transfer görüşmelerine başlayan sarı-lacivertlilerin, böylelikle Sow ve Webo’nun yanına bir de çok genç bir isim getirmiş olacak. Yaklaşık bonservis bedeli 7 milyon euro olan futbolcu, geçen sezonun başında İtalyan devi Milan’dan Fransız kulübüne 1.8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

İrfan YİRMİBEŞ/AMKSPOR
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:13

İLGİLİ HABERLER