Asayiş
  • 5.5.2013 13:44

Feci kaza : 1 ölü, 3 yaralı!..

İzmit’te, meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
Şirintepe Mahallesi NATO Caddesi üzerinde Derince’den İzmit istikametine giden Emin A. yönetimindeki 41 J 0014 plakalı halk otobüsü ile karşı istikametten gelen Ali Eken (21) yönetimindeki 41 KU 781 plakalı panelvan tipi araç kafa kafaya çarpıştı. Hurdaya dönen otomobilde sürücü Ali Eken aracın içinde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması ile Eken sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılarak ambulansla Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı Ali Eken tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Kazada, otobüste bulunan Cemre Bozkurt, Kadir Bozkurt, Nesrin Bozkurt, Selim Divriklioğlu da yaralanıp Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kuruçeşme’de ikamet eden Yüksel ve Feriha Eken çiftinin iki çocuğundan biri olan Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler 3’cü sınıf öğrencisi Ali Eken’in bir arkadaşının nişanına gitmek için acele ettiği ve süratli olduğu öne sürüldü. Ali Eken’in cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.
(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER