Asayiş
  • 30.7.2022 21:19

Feci kaza! 2 kişi arabada yanarak can verdi

Kayseri Kuzey Çevre Yolunda emniyet şeridinde park halinde bulunan otomobile aynı istikamette seyreden kamyon arkadan çarptı. Kaza sonrası her iki araçta alev alarak yandı. Kazada otomobilde bulunan iki kişi yanarak can verdi.

Kayseri Kuzey Çevre Yolu Elagöz mevkiinde İ.S. yönetimindeki 38 BME 170 plakalı kamyon yol kenarında park halinde bulunan 38 UT 058 plakalı Hamit Bulut'un kullandığı otomobile arkadan çarptı Kamyonun bir süre sürüklediği otomobilde yangın çıktı.

Kayseri Kuzey Çevre Yolu'nda kamyonla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza sonrası araçlarda yangın çıktı. Çıkan yangında 2 kişi yanarak can verdi.

Son dakika: Kayseri’de feci kaza! 2 kişi yanarak can verdi

Yangın daha sonra kamyona da sıçradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesi sonrası söndürülürken otomobilde bulunan sürücü Hamit Şahin ile bir kadının yanarak can verdiği ortaya çıktı. Kamyon şoförü İ.S'nin ise son anda araçtan inerek yanmaktan kurtulduğu öğrenildi.

Kuzey çevre yolu kaza nedeniyle trafiğe kapatılırken 7 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını ardından hurdaya dönene otomobilden çıkarılan cesetler Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Son dakika: Kayseri’de feci kaza! 2 kişi yanarak can verdi

Son dakika: Kayseri’de feci kaza! 2 kişi yanarak can verdi

Son dakika: Kayseri'de feci kaza! 2 kişi yanarak can verdi

Güncellenme Tarihi : 30.7.2022 23:59

İLGİLİ HABERLER