Asayiş
  • 30.4.2013 00:33

Feci kaza kameralarda

SAKARYA'nın Taraklı ilçesinde 20 gün sonra askere gidecek olan 20 yaşındaki Ferdi Çay'ın öldüğü 11 kişininde yaralandığı trafik kazasının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

D-150 Karayolunun Taraklı Gölpazarı Kavşağı Taraklı Belediye Garajı önünde cumartesi gecesi meydana gelen kazada, Geyve ilçesinde oturan Ferdi Çay ve Mustafa Tuncel arkadaşları Bülent Avcı'nın kullandığı 54 YE 850 plakalı otomobile bindiler. Otomobil, kavşakta Fahri Gezer (44) idaresindeki 14 DG 804 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada askere gitmek için gün sayan Ferdi Çay, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirken otomobilde ve hafef ticari araçta bulunan 11 kişi yaralanmıştı. Ambulanslarla Geyve Devlet Hastanesi ve Toyotasa Acil Yardım Hastanesi ile Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedaviye alınmıştı.

Feci kazanın bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Kaza sonrasında araçlardaki yaralıların itfaiye ekipleri tarafından çıkartılması, yaralıların yerde ambulans beklemeleri ve yaşanan panik kameralar tarafından saniye saniye kayıt edildi. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER