Asayiş
  • 6.5.2013 01:24

Feci kazada 2 turizimci öldü

Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Tekirova beldesindeki bir beş yıldızlı otelin animasyon müdürü ve bir animasyoncusu geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, kaza, Antalya Kemer D-400 Karayolu'nun Tekirova Beldesi Cumayeri Mahallesi'nde meydana geldi.
Beş yıldızlı bir otelin ani,masyon müdürlüğünü yapan Pavle Kiknadze (32) ve animatör Aziz İlker Cabbar (30) animasyon koordinatörü Atıf Öztaş (31), Antalya'da toplantıya katılmak üzere 07 EUC 25 plakalı otomobille yola çıktı. Atıf Öztaş idaresindeki otomobil, D-400 Karayolu'nun Cumayeri mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yapım ve onarım çalışmaları devam eden yolun refüjüne konulmuş beton bariyerlere çarptı. Aydınlatma direğini de deviren otomobilden fırlayan ve yola savrulan Pavle Kiknadze ve Aziz İlker Cabbar kaldırım taşlarına çarparak ağır yaralandı. Ambulans beklenirken "Ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım" diye feryat eden sürücü Atıf Öztaş güçlükle yatıştırıldı.
Olay yerine gelen Ambulanslarla önce Kemer Devlet Hastanesi ve Kemer Özel Yaşam Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı olan iki turizmci Kiknadze ve Cabbar'ın hayatını kaybettikleri öğrenildi.
Elinde kırık olduğu öğrenilen Atıf Öztaş ise Kemer Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER