Medya
  • 5.11.2018 00:10

Fehmi Koru : Derbideki kavgayı Erdoğan çıkardı

Derbideki gerilimden Erdoğan'ı sorumlu tuttu!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yakın dostu, ünlü gazeteci Fehmi Koru kişisel internet sayfasında ilginç bir yazı kaleme aldı.

Derbideki gerilimden Erdoğan'ı sorumlu tuttu!

Cuma günü oynan ve karşılaşma sonunda gerilime sahne olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden bahseden Koru, maçta yaşananların Türkiye'deki siyasi gerilimler ilişkili olduğunu öne sürdü!

fehmi koru ile ilgili görsel sonucu

Koru yazısında, "'Ne alaka?' diyeceğinizi bile bile yazıyorum: Önceki akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrasında çıkan olaylar bile ülkemizin siyasi ortamına hakim olan sertlikle bir biçimde ilintilidir." ifadelerini kullandı.

Ancak Koru, karşılaşma sonrası birbirlerinin üzerine yürüyen futbolcuların çoğunlukla, Türkiye siyaseti ile yakından uzaktan ilgili olmayan yabancı sporcular olduğunu dikkate almayarak bu tezinde "ofsayta" düştü.

Futbola da yansıyor

Sertlik sertliği çekiyor ve bundan hemen her ortam olumsuz etkileniyor.

’’Ne alaka?’’ diyeceğinizi bile bile yazıyorum: Önceki akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrasında çıkan olaylar bile ülkemizin siyasi ortamına hakim olan sertlikle bir biçimde ilintilidir.

Dün gece İngiliz liginde GS-FB derbisine benzer bir karşılaşma vardı ve Arsenal ile Liverpool çetin bir karşılaşmanın ardından bizdekine benzer bir sonuçla maçı bitirdiler: 1-1… Fark hemen maçın ardından yaşandı: Önce iki takımın teknik adamları, sonra da iki takımın oyuncuları birbirleriyle kucaklaşarak tebrikleştiler.

Müthiş keyif verici maç, hemen sonrasındaki müthiş sportmenlik gösterisiyle de hafızalara kazındı.

 

Güncellenme Tarihi : 8.11.2018 14:02

İLGİLİ HABERLER