Gündem
  • 3.3.2015 14:24

Fehullahçılar EŞEK keserken yakalandı

Türkiye'de İslâm'ı ve Müslümanları sömürerek Amerika ve İsrail'e hizmet eden malûm paralel yapılanmanın, Kırgızistan'da eşek eti ticareti yaptığı ve bunu okullarındaki öğrencilere yedirdiği iddia edildi. İşte belgeleriyle, "Hizmet"(!)in yeni yeni hizmeti...

“605 EŞEK KESMİŞLER”

Kırgızistan merkez Tv kanalında 3 gün önce yayınlanan bir habere göre, Ajan Yapılanma elemanlarından olduğu anlaşılan Türk vatandaşı Mahmut Yanmalar ve Ahmet Ali Arslan eşek eti kesip satarken suçüstü yakalandı. Cemaatin bölgede kurduğu okul zinciri olan “Sebat Okulları” bünyesinde çalışan Mahmut Yanmalar ve Ahmet Ali Arslan’ın, yılbaşından bu yana tam 605 eşeği kesip, etini Başkent Bişkek kasap pazarlarında piyasaya sürdükleri iddia edildi. Satılan eşek eti ve işkembesinin 30 ton miktarında olduğu Bişkek’teki resmi makamlarca doğrulandı.

“CEMAATİN OKULUNDA KALAN YÜZLERCE ÖĞRENCİ YEDİKLERİ EŞEK ETİNDEN ZEHİRLENDİLER”

Nabız Haber'in haberine göre; dikkat çeken diğer bir olay ise, bu haberin yayınlandığı gün, cemaatin Tokmok şehrindeki Sebat okulunda kalan yüzlerce öğrencinin yedikleri yemekten zehirlenmesiydi. Etli yemekten zehirlendikleri ortaya çıkan çocukların, kaçak kesim yapılan eşek etinden zehirlendikleri ifade edildi.

“BU İŞİ YILLARDAN BERİ YAPIYORLAR”

Nabız Haber sitesi Orta Asya muhabiri Kırgız gazeteci Abdülmecit Çarkınoğlu’nun bölgeden bildirdiğine göre, Cemaatin Kırgızistan’daki kaçak eşek eti kesim ve satımını yıllardan beri sürdüğü ancak bunun yeni tesbit edilebildiği ortaya çıktı.

Kırgızistan’da büyük bir örgütlenmesi bulunan ajan yapılanma ve terör örgütü Cemaatin, buradaki sebat okullarında Türkiye aleyhine faaliyette bulundukları da tespit edildi.

“CEMAATE MADDİ KAYNAK SAĞLAMAK İÇİN”

Eşek etinin, cemaate maddi kaynak sağlamak üzere satıldığı, bizzat suçüstü yakalanan Yanmalar ve Arslan’ın ifadeleriyle kesinlik kazandı.

Olayın ortaya çıkmasıyla beraber, Kırgızistan’daki pazardaki et satışlarında büyük bir düşüş yaşandığı, lokantaların ise zarara uğradığı belirtildi.

İŞTE KIRGIZ TV'DE YAYINLANAN FETHULLAHÇILARIN EŞEK KESTİĞİ HABERİ VE KESİLEN EŞEKLER


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:48

İLGİLİ HABERLER