Yaşam
  • 11.5.2004 00:31

FELLUCE'DE AMERİKAN ASKERLERİNİ ÖRÜMCEKLER YEDİ!..

FERHAT ÖZER
FELLUCE  - Irak'ın Felluce kentinde bulunan din adamları, ABD askerlerini çatışmalarda örümceklerin yendiğini iddia etti. Felluce El Hadra Camii İmamı Vafır Suphi Bakuri, "ABD askerleri Allah'ın gazabına uğradı" dedi.


Felluce El Hadra Cami imamı Vafır Suphi Bakuri, ABD askerlerinin 3 hafta boyunca Felluce kentini havadan ve karadan bombaladığını ancak savaşın asıl galibinin Allah'ın gönderdiği örümceklerin olduğunu belirterek, "ABD askerleri kentin camilerini acımasızca bombaladı, çocukları, kadınları, yaşlıları öldürdü.

Yapılan bu kadar zulüm Allah tarafından kabul edilemezdi. Kentin El Muadidi Camisi'nde bulunan şehitlerin kabrinden büyük büyük örümcekler çıktı. Biz hayatımızda böyle bir şey görmedik.

 Bu örümcekler Allah tarafından gönderildi. Felluce'ye saldıran ABD askerlerinin dizlerindeki kanları çekmeye başladı ve onları öldürdü. Bir çok ABD askeri örümceklerin saldırısına uğrayınca kenti terketmek zorunda kaldı. Bu Allah'ın Amerikalılara gazabıdır. Felluceli Müslümanlar ABD'li askerlere karşı savaşı örümceklerle kazandı" diye konuştu.


Felluce kentinde 3 hafta boyunca yaşanan savaşta, ABD'li askerleri örümceklerin sayesinde kentten çıkardıklarına inanan Felluceliler, internet sitelerinde yayınlanan haberin birer fotokopisini kentin çeşitli yerlerine astı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:11

İLGİLİ HABERLER