Spor
  • 14.7.2009 00:02

FENER BEŞİKTAŞ DERKEN KULÜBÜNDEN DE OLDU!..

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, konuşla ilgili yaptığı açıklamada "Maddi konularda büyük beklenti içine giren futbolcumuz Çağlar Birinci için bugüne kadar ciddi bir teklif gelmemiştir. Denizlispor bir kurumdur ve astronomik rakamlar kulübümüzde söz konusu değildir. Bu futbolcumuzun kulübümüzle üç yıllık daha sözleşmesi vardır. Kulübümüzün ilkeleri doğrultusunda transfer çalışmaları yapılmakta ve rakamlar bu ilkeler doğrultusunda belirlenmektedir. Bu beklenti içerisinde olan futbolcumuz Çağlar, kadro dışı kalmıştır ve bundan sonra PAF Takım ile idmanlara çıkacaktır. dedi.

4 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI
Genel Menajer Çetin, ayrıca Davraz kampı sonrası teknik heyetin değerlendirmeleri doğrultusunda Şener Aşkaroğlu, Wescley, Okan Karabulut ve Sezgin Yılmaz ile yollarını ayırdıklarını belirtti.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini anlatan Çetin, ''Önümüzdeki günlerde bir santrfor ve bir de stoperi kadromuza dahil edeceğiz'' diye konuştu.

AVUSTURYA KAMPI BAŞLIYOR
Denizlispor'un Avusturya kampı yarın başlayacak. Yeşil siyahlı ekip, yarın saat 16.15 uçağı ile Avusturya'ya uçacak ve Viyana'da Lambrechterhof Hotel'de kampa girecek. Yeni transfer Branimir Bajic de Avusturya'da takıma dahil olacak. Denizlispor, Avusturya kampında 15 Temmuz'da İsrail'in Tel Aviv, 18 Temmuz'da Romanya'nın Pandori, 20 Temmuz'da Romanya'nın Poli AEK Timisoara, 24 Temmuz'da Bursaspor ve 26 Temmuz'da İtalya'nın Palermo takımlarıyla hazırlık maçı oynayacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:17

İLGİLİ HABERLER