Spor
  • 4.7.2009 13:10

FENER, BREZİLYA GOL KRALININ PEŞİNDE

Sarı-lacivertliler, Palmeiras’ın forvetinde görev yapan sambacıya göz dikti. Barcelona’nın da transfer listesinde bulunan Keirrison için Alex’in aracı olduğu ifade edildi

Fenerbahçe, Brezilya futbolunun son yıllarda yetiştirdiği süper bir golcünün peşine düştü. Brezilya’da Palmeiras Kulübü’nde forma giyen ve 35 maçta 24 gol atarak, Avrupa takımlarının ilgisini çeken Keirrison için Kaptan Alex’in aracı olduğu ifade edildi.
Barcelona’nın daha önce, “Anlaştık” dediği, ancak resmi imzanın atılmasının gecikmesi nedeniyle kulübünün yeniden satış listesine koyduğu golcünün, Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Barça’nın bu oyuncuyu transfer etse bile kadroda yer bulmasının zor olacağı ve bir başka kulübe kiralık olarak vereceği açıklamaları da Keirrison’u oldukça rahatsız etti. Katalan kulübünün, bu futbolcuyu David Villa transferinde takasta kullanmak istediği vurgulandı.
Keirrison’un transfer haklarının yüzde 80’inin Deportivo Traffic adlı bir şirketin elinde bulunduğu, Palmeiras’ın ancak yüzde 20 oranında söz sahibi olduğu vurgulandı.
Deportivo Traffic, elinde bulundurduğu hakları, 13 milyon euroya Barcelona’ya satacağını açıklamış, ancak bu operasyon gerçekleşememişti.
Keirrison ve Alex önceki gün eski takımları Coritiba’yı ziyaret ederek hasret gidermişlerdi. 2008 yılında Coritiba forması giyen Keirrison, 20 golle Brezilya Ligi’nde gol kralı olmuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:28

İLGİLİ HABERLER