Spor
  • 12.8.2009 02:45

FENER SİVAS MAÇI BİLET FİYATLARI DUDAK UÇUKLATTI!..

Pazar günü oynanacak F.Bahçe-Sivasspor maçında en ucuz bilet 55 TL olarak açıklandı. Oysa geçtiğimiz günlerde Wembley'de oynanan Chelsea-Manchester Unitid karşılaşmasında en ucuz bilet 15 pound'dan (37 TL) satılmıştı.

Dün açıklanan Fenerbahçe-Sivasspor maçının bilet fiyatları, Sarı-Lacivertli taraftarlarda adeta şok etkisi yarattı! Şükrü Saracoğlu Stadı'nda en ucuzu olan Migros ve Telsim kale arkası tribün bilet fiyatları bile 55 TL olarak açıklandı. Pazar günü futbolun beşiği kabul edilen İngiltere'de Wembley Stadı'nda Chelsea ile Manchester United arasında oynanan Community Shields'de bile kale arkası biletler 15 pound'dan (37 TL) satılmıştı

BU NASIL FİYAT POLİTİKASI!
Bilet fiyatlarını öğrenen Fenerbahçeli taraftarlar başta antu.com olmak üzere birçok taraftar sitesinde tepkilerini dile getirdiler ve seyirci sayısının azalmasının kesin olduğu fikrinde birleştiler. Birçok taraftar, "Yönetim ne yapmaya çalışıyor. Maça gelen taraftarların mali gücü ortada. Herhalde takıma çok güveniyorlar ki seyirci desteğine ihtiyaç duymuyorlar" ifadelerini kullandılar. Gelen tüm bu tepkilere Sarı-Lacivertli yönetimden henüz bir cevap gelmedi.

KOMBİNELER DE PAHALIYDI
Fenerbahçeli taraftarlar, sezon başında açıklanan kombine bilet fiyatlarına da büyük tepki göstermişti. Geçtiğimiz sezon 35 bin adet satılan kombile bilet sayısı şu anada kadar 24 bin civarında seyrediyor. F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki açık tribün dışındaki bilet fiyatları ise şöyle: Fenerium Üst H-I: 110 TL, Üst E: 154 TL. Fenerium Alt G: 165 TL, Alt B-F: 215 TL, Alt C-E: 255 TL, Alt D: 265 TL.

TOPUZ GÖRÜŞME ODASINA!
Teknik direktör Daum'un, bas nda hakk nda ç kan haberlerden etkilendiği gözlenen Mehmet Topuz ile perşembe günü yap lacak idman öncesinde özel olarak bir görüşme yapacağ bildirildi. Bugün Rizespor ile oynanacak haz rl k maç nda Topuz'a ilk 11'de şans vermeyi düşünen Daum, bu toplant da da Topuz'a kendisine güvendiğini ve disiplinli çal şmas n sürdürürse her futbolcu kadar şans bulunduğunu söyleyeceği ifade edildi.

AZİZ YILDIRIM GS TV İZLİYOR
Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, G.Saray Başkanı Polat'ın dün spor müdürleriyle yaptığı toplantıyı GS TV'den izlediği iddia edildi. Başkan Yıldırım'ın toplantıya katılan bir gazeteciye mesaj attığı iddiası da dilden dile dolaştı. Aziz Yıldırım'ın Kulüpler Birliği Başkanı olarak en çok da Polat'ın TFF ile ilgili görüşlerini merak ettiği ve bu yüzden toplantıyı dikkatle dinlediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:48

İLGİLİ HABERLER