Spor
  • 1.10.2010 14:08

FENERBAHÇE ANTREMANINDA AYKUT KOCAMAN TERÖRÜ!..


Ali CAN / VATAN SPOR
1-KOCAMAN: ŞU HALİNLE TWENTE FORMASI GİYEBİLİR MİYDİN?
STOCH: HEMEN DÜZELECEĞİM
F.Bahçe’nin teknik patronu Kocaman, nihayet sopayı eline aldı ve performansını yetersiz gördüğü 5 oyuncu ile bire bir
görüşüp “Patron benim” mesajını verdi.
TAKIM ne zaman beklentileri karşılayamasa, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın devreye girip takımı topladığına defalarca şahit olmuşuzdur.. Fakat ‘Devrim yapacağım’ diyerek göreve gelen Aykut Kocaman, bu alışkanlığı da değiştirmeye kararlı. Öyle ki Kocaman, K.Paşa maçının ardından ise adeta ‘sopayı eline aldı’ ve kim nerede hata yapıyorsa yüzüne vurdu..
BU görüşmelerin ilk kurbanı Semih oldu, 2. ise kendisiyle birebir görüşmese de Cristian.. Bir de ‘hafif’ geçtikleri var.. G.Ünal, Bekir ve İlhan. Bu isimlere ne dediğini diğer bölümlerde değineceğiz. Fakat bir de Stoch görüşmesi var.
SLOVAK yıldız, idmanda hocasının yanına giderek “Saygısızlık etmek istemem ama beni yetersiz mi buluyorsunuz hocam?” sorusunu yöneltince Kocaman’dan şu yanıtı aldı: “Twente’de bize karşı nasıl oynamıştın. Sence şu halinle Twente’de oynayabilir miydin? Sadece hücumu düşünüyorsun. Savunmaya yardımcı olman lazım.” Stoch da hatasını anlayarak “Doğru, özür dilerim” cevabıyla hocasının gönlünü almayı başardı.
2- KOCAMAN: MİLLİ TAKIMDAKİ GİBİ KENDİNİ YIRTMIYORSUN
SEMİH: ÇÜNKÜ HEP YEDEĞİM

AYKUT Kocaman’ın durumundan en çok hoşlanmadığı isim Semih Şentürk.. Bunun sebebi de Aziz Yıldırım’ın milli yıldıza olan isteksizliğine rağmen oyuncuya kalkan olması ve takımda kalmasını sağlamasına rağmen oyuncunun performansını bir türlü yukarılara çekememesi.
BU yüzden uzun süredir Semih’e soğuk yapan ve onun da kendisi gibi “F.Bahçeli” olduğunu bildiği için tavır alan Kocaman, idmanda Semih’i yanına çağırarak “Ben sezon başında senin arkanda durdum. Senin için de benim burada olmam bir şans. Ancak sen beni neden hayâl kırıklığına uğratıyorsun? Sakın yine ‘Şans bulamadım’ deme. Sana neler oluyor böyle? Milli takımda kendini yırtıyorsun, burada ise çok isteksizsin” çıkışını yaptı.
FAKAT beklediği cevabı alamadı Kocaman.. Gayet tavırlı konuşan Semih “Sizinle aynı düşüncede değilim, elimden geleni yapıyorum. Zaten sakatlığım da vardı” cevabını verince Aykut Hoca da sinirlenip “Sen bilirsin” dedi ve konuşmayı bitirdi.
G.ÜNAL, İlhan ve Bekir’e ise “Performanslarınızı arttırmadığınız sürece forma uzağınızda duracak” diyerek çalışma sözü aldı Kocaman..
O topu bilerek attıysa...
Kocaman: O topu bilerek attıysa Cristian biter!
F.Bahçe’nin çarşamba yapılan idmanında kendisinin olduğu
boşluğa doğru şut çekildiğini gören Kocaman, topu Cristian’ın attığını buldu ve tüm takıma yukarıdaki açıklamayı yaptı.

F.BAHÇE idmanı.. Çarşamba günü. Teknik direktör Aykut Kocaman, takım çalışmalarına devam ederken kendisinin olduğu boşluğa doğru sert bir şutun vurulduğunu görür. Topa vuran kişi ise hocasına K.Paşa maçının kadrosunda olmadığı için deyim yerindeyse ‘artistlik’ yapan Cristian’dır.

BUNU gören Kocaman, taşları yerine oturtmaya başlar ve bunun kendisine karşı bir tepki olduğunu düşünerek soruşturmaya başlar ve tüm takıma şu mesajı verir: “Eğer o topu bilerek attıysa Cristian biter.”

KOCAMAN’IN topun atıldığı ilk anda çok sinirlendiği ve yumruklarını sıktığı da gözlenir..

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:09

İLGİLİ HABERLER