Spor
  • 22.8.2009 00:00

FENERBAHÇE ARA VERMEDİ

İSTANBUL - UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre'nin FC Sion takımını deplasmanda 2-0 yenen Fenerbahçe, İstanbul'a dönmesinin ardından ara vermeden Turkcell Süper Lig'deki Diyarbakırspor maçının hazırlıklarına başladı.


Samandıra Can Bartu Kamp Tesisleri'nde teknik direktör Christoph Daum yönetiminde yapılan çalışma, saha içindeki toplantıyla başlarken, FC Sion maçında forma giyen oyuncular, antrenör Roland Koch yönetiminde yenileme antrenmanı yapmakla yetindiler.


Antrenör Ayhan Tumani yönetiminde koşu, ısınma, koordinasyon ve istasyon çalışmaları gerçekleştiren diğer oyuncular ise teknik ağırlıklı bölümün ardından şut çalışması yaptılar.
Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları süren Alex ve Mehmet Topuz antrenmana katılmazken, bu futbolcuların çalışmalarını tesislerde sürdürdüğü bildirildi.

-DENİZ VE DEIVID'İN MR'LARI ÇEKİLDİ-

Fenerbahçe'nin dün FC Sion ile yaptığı maçta sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Deniz ile sakatlığı süren Deivid'in MR'ları çekildi.


Deniz ile kontrol MR'ı çekilen Deivid'in son durumlarıyla ilgili bilginin, sağlık heyeti tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda açıklanacağı ifade edildi.


Fenerbahçe, Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER