Spor
  • 17.7.2009 00:45

FENERBAHÇE ARADIĞI STOPERİ BREZİLYA'DA BULDU!..


Lugano ile kesin olarak sözleşme yenilenmeyeceğinin anlaşılması üzerine stoper arayışlarını hızlandıran Sarı-lacivertli kulüpte, Sportif Direktör Aykut Kocaman dün yine Brezilya'ya gitmişti.

Bir kez daha Brezilya seferine çıkan Sportif Direktör Kocaman, Kolombiyalı sol beki ikna etti.

YABANCI futbolcu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, gündemindeki Pablo Armero ile prensip anlaşmasına vardı. Önceki gün transfer çalışmaları için ikinci kez Brezilya’ya giden Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın Kolombiyalı futbolcunun kulübü Palmeiras ile bonservis pazarlığına girdiği bildirildi. Teknik direktör Christoph Daum’un uzun süredir takibe aldığı sol bek için yönetiminden talimat alan Kocaman’ın birkaç gün içinde bu transferi bitirmesi bekleniyor.

Mauricio atağı

Sarı lacivertlilerin listesindeki bir diğer futbolcu olan Nilmar için de girişimleri devam ediyor. Brezilya’ya önceki gidişinde bu futbolcuyu izleyen ve kendisine hayran kalan Aykut Kocaman’ın, Nilmar konusunda da ısrarcı olacağı belirtildi.
Aykut Kocaman’ın Fluminense’de forma giyen Mauricio için de temaslarda bulunduğu öğrenildi. F.Bahçe Sportif Direktörü’nün Brezilyalı stoper için Fluminense’nin eski teknik direktörü Carlos Alberto Parreira’dan bilgi aldığı, transferin yarına kadar netlik kazanacağı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:14

İLGİLİ HABERLER