Spor
  • 22.10.2008 00:00

FENERBAHÇE-ARSENAL MAÇINDAN NOTLAR

İSTANBUL - Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda İngiltere'nin Arsenal takımıyla yaptığı maçta, sarı-lacivertli ekipte Kazım sürprizi yaşandı.
Kocaelispor ile yapılan lig maçında omuzunda sorun yaşayan ve ikinci yarıda oyundan alınan Kazım'ın, daha sonra yapılan açıklamada önemli birşeyi olmadığı bildirilmişti.
Sarı-lacivertli futbolcu, Kocaelispor maçından sonraki antrenmanlarda yer alırken, teknik direktör Luis Aragones tarafından sürpriz bir biçimde, karşılaşmada 18 kişilik maç kadrosuna dahi alınmadı.
Aragones, Kazım'ın yerine Arsenal maçında Maldonado'ya ilk 11'de görev verirken, Fenerbahçe'de orta alanın sağında Semih görev yaptı.
Sakatlığı nedeniyle maçta oynayıp oynamayacağı karşılaşmanın başlama saatinde belli olacağı açıklanan Gökhan, ilk 11'de sahaya çıktı.
Fenerbahçe'de, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Emre ve Önder, Arsenal maçı kadrosunda yer almadılar.
Sarı-lacivertli ekipte Can ve Tümer'in yanısıra, Deivid ve Vederson da kadroya alınmadılar.
Sakatlığı geçen Josico, haftalar sonra 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı. Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 17 Eylül Çarşamba günü deplasmanda FC Porto ile yaptığı maçta sakatlanan İspanyol futbolcu, uzun geçen tedavi sürecinin ardından Arsenal maçında kadroya girdi.
Fenerbahçeli taraftarlar, maraton alt tribünde İngilizce olarak ''Believe'' (İnanın) yazısıyla futbolculara mesaj verdi.
FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda önemli maçlarda yapılan bu tribün organizasyonu, Arsenal maçı için de düşünüldü.
Maraton alt tribünde, her blokta 1 harf olmak üzere sarı kartonlarla dev boyutta ''Believe'' yazısı yer aldı.
Fenerbahçe'nin Arsenal ile yaptığı önemli maçta, sarı-lacivertli taraftarlar tribünleri doldurdu.
Karşılaşmayı, yaklaşık 500 kişilik bir İngiliz taraftar grubu da konuk takım tribününden izledi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:08

İLGİLİ HABERLER