Spor
  • 11.7.2009 13:09

FENERBAHÇE AS TAKIMI YEDEKLERİ 6 - 1 YENDİ

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Christoph Daum, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul’daki ilk etabının son gününde, tam saha çift kale maç yaptırdı.
Samandıra Tesisleri’nde yapılan ve yaklaşık 1 saat süren antrenman maçında, as takımda savunmada Önder’i oynatan Daum, Bekir’e yedek takımda görev verdi. Alman teknik adam, Brezilyalı futbolcu Deivid’i de yedek takımda
oynattı.
Antrenman maçında as takımda Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Önder, Bilica, Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Emre, Uğur, Alex, Semih 11’i forma giyerken, daha sonra kaleye Volkan’ın yerine Mert Günok geçti.
Yedek takımda ise Volkan Babacan, Vederson, Ali, Bekir, Deniz, Deivid, Furkan ve Onur ile PAF takımdan İsmail, Okan ve Serkan yer aldı.
Çift kale maçtan sonra koşu ile antrenmanı tamamlayan futbolcular, sahaya getirilen karpuzları yiyerek, serinlemeye çalıştı.
İdman sonunda Semih, kova ile getirdiği suyu Selçuk ve Ali Bilgin’in başından aşağı dökerken, Selçuk da suyla doldurduğu kovayı Semih’in başından aşağı döktü.
Bu arada, antrenmana tedavileri süren Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı katılmadı.

MAÇTA KAZIM ŞOV

Antrenman maçında Kazım Kazım, hırslı oyunuyla dikkati çekerken, attığı gollerle de şov yaptı.
Dünkü antrenmanda Gökhan Gönül ile tartışınca Daum tarafından Gökhan ile birlikte idmandan kovulan Kazım, çift kale maçta sağ kanatta etkili oyununu, 3 golle süsledi.
Yedek takımda sağ kanatta oynayan PAF takım oyuncusu Okan da performansıyla dikkati çekti.
Çift kale maçta as takım, yedek takımı 6-1 yenerken, as takımın diğer golleri Semih (2) ve penaltıdan Alex attı. Yedek takımın tek golü Bekir’den geldi.

DAUM KULEDEN TAKİP ETTİ

Fenerbahçe’nin Alman çalıştırıcısı Daum, antrenman maçını futbolcuları daha iyi gözlemleyebilmek için saha kenarındaki kulelerden izledi.
İlk yarı kale arkasındaki kulede duran Daum, ikinci yarıyı ise orta sahaya yakın olan kuleden takip etti. Alman teknik adam, bir ara kuleden maçı çeken FB TV’nin kameramanının yanına gidip, kameradan sahaya baktı. Alman teknik adamın, sahayı tam gören geniş açılı bir kamerayla maçların çekilmesinin daha iyi olacağını söylediği bildirildi.

HAZIRLIKLARIN İLK ETABI TAMAMLANDI

Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul’daki ilk etabı, bu sabah yapılan antrenmanla tamamlandı.
İstanbul’da 13 gündür çalışan sarı-lacivertliler, yarın izin yapacak.
Almanya’ya 13 Temmuz Pazartesi günü gidecek olan Fenerbahçe, 22 Temmuz’a kadar sürecek kampta 4 hazırlık maçı yapacak.
Sarı-lacivertliler, 22 Temmuz Çarşamba günü İstanbul’a dönecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:20

İLGİLİ HABERLER