Spor
  • 30.8.2014 01:57

Fenerbahçe’de bir yolcu daha

Fenerbahçe’nin, Al-Ain’e kiralanan Stoch’un ardından yollarını ayırdığı ikinci yabancı Cristian Baroni oldu. Büyük umutlarla kadrosuna kattığı Diego Ribas’a lisans çıkarabilmek için en az iki yabancısını göndermesi gereken sarı-lacivertliler dün Cristian’ın sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla fesh etti.
İspanya’ya gideceği öğrenilen Brezilyalı futbolcuya alacaklarının bir bölümünün ödendiği öğrenildi. Kulüpten yapılan açıklamada Karabükspor maçından önce statta düzenlenecek törenle 5 yıldır Fenerbahçe forması giyen Cristian’a plaket verileceği kaydedildi.
Sarı-lacivertli yönetim, Cristian’ın ardından Yobo ile de yollarını resmen ayıracak. Milliyet’te yer alan habere göre, yıllık ücreti 2 milyon euro olan Nijeryalı stoperin bu parayı almak için direndiği belirtildi. İngiltere’den teklif alan Yobo’yu ayrılığa ikna edemeyen yönetimin son çare olarak tecrübeli futbolcunun sözleşmesini tek taraflı fesh edeceği ifade edildi. Sarı-lacivertliler 2 yıllık daha kontratı bulunan Krasic’in sözleşmesini ise dondurmayı planlıyor. Bu işlemler tamamlandıktan hemen sonra Diego Ribas’ın lisansı çıkarılacak.
Teknik Direktör İsmail Kartal’ın, Diego’ya, Karabükspor maçının ikinci yarısında şans vereceği vurgulandı. Sarı-lacivertli hoca uzun bir sakatlık dönemi geçiren Diego’yu maç eksiği bulunması nedeniyle ilk 11’de düşünmüyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:13

İLGİLİ HABERLER