Spor
  • 1.5.2007 21:19

FENERBAHÇE, DERBİ MAÇIN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

İSTANBUL - Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından, Beşiktaş ile hafta sonunda yapacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.
     Teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde yapılan antrenmanı, asbaşkanlar Mahmut Uslu, Neşet Yalçın ve yönetici Ali Yıldırım da izledi. Antrenman öncesinde sahada teknik heyet ve futbolcuları çevresine toplayan Uslu'nun, yaklaşık 10 dakikalık bir konuşma yapması dikkati çekti.
     Uslu'nun konuşmasından sonra başlayan antrenmanda futbolcular, tempolu koşunun ardından savunmadan başlayarak hücum organizasyonları üzerinde durdu ve kanatlardan ortalarla gol çalıştı. Antrenmanın son bölümünde ise şut çalışması gerçekleştirildi.
     Tümer ve Edu, antrenmanın son bölümünde çalışmayı bırakıp içeri girdiler. Hafif sakatlıkları bulunan bu 2 oyuncunun, fazla yüklenmemek için çalışmayı erken bıraktıkları bildirildi.
     Kezman ve Appiah ise antrenmana katılmadı. Kezman'ın izinli olduğu, tedavisi süren Appiah'ın ise tesiste çalıştığı kaydedildi.
     Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek.
     Fenerbahçe Kulübü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), takıma verdiği 1 maç seyircisiz oynama ve kimi yöneticilere verdiği hak mahrumiyeti cezalarına, resmi internet sitesinde tepki gösterdi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:36

İLGİLİ HABERLER