Spor
  • 17.5.2019 21:35

Fenerbahçe elendi Ali Koç yıkıldı

Ali Koç'un totemi tutmadı! Yıkıldı...

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 92-73 yenerek tarihinde ilk kez finale yükseldi.Karşılaşmaya ise damga vuran anlar yaşandı. İşte Türk derbisindeki o detay...

Bakan Kasapoğlu, takımları yalnız bırakmadı

Bakan Kasapoğlu, takımları yalnız bırakmadı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında oynanan karşılaşmayı izledi. İspanya'ya bugün gelen Bakan Kasapoğlu, maçtan önce de iki takımın da soyunma odalarına da giderek başarı dileklerini iletti. Bakan Kasapoğlu'na, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Cihad Erginay ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu eşlik etti.

Vesely ve Kalinic kadroda

Fenerbahçe Beko'da sakatlıkları düzelen oyuncular Jan Vesely ile Nikola Kalinic kadroda yer aldı. Tedavileri tamamlanan iki isim de başantrenör Zeljko Obradovic tarafından kadroya dahil edildi. Fenerbahçe Beko'nun Fransız uzunu Joffrey Lauvergne ile İtalyan forveti Luigi Datome ise sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmadı.

Türk taraftarlar tribünde

Dörtlü Finalin açılışı görsel şölenle başladı

Ali Koç saha kenarında

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, takımına destek olmak için İspanya'ya geldi. Karşılaşma başlamadan kısa bir süre önce salona giren ve soyunma odasına giderek sarı-lacivertli teknik heyet ve oyunculara başarılar dileyen Koç, müsabakayı saha içi koltuklarında izledi.

Ali Koç saha kenarında

Dördüncü periyotta Ali Koç Semih Özsoy’la Yer değiştirerek totem yaptı ama başkanın totemi tutmadı.

Ali Koç'un üzgün anları objektiflere böyle yansıdı.

Shane Larkin, 43 verimlilik puanı ile Final Four rekoru kırdı!

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 17.5.2019 21:42

İLGİLİ HABERLER