Spor
  • 20.10.2005 00:00

FENERBAHÇE-FC SCHALKE 04 MAÇINDAN NOTLAR

İSTANBUL - Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi (E) grubunda Almanya'nın FC Schalke 04 takımıyla yaptığı karşılaşmayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da izledi.
     Erdoğan, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı maraton tribünü altında yer alan ''Fenerbahçe Müzesi''nin açılışını yaptıktan sonra, protokol tribününe geldi.
     Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının Avrupa Şampiyonlar Ligi (E)Grubu'nda FC Schalke 04 ile yaptığı önemli maçta, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda coşkulu bir atmosfer oluşturdu.
     İki takım da maça başlamak için sahaya çıktığında, Kadıköy'de büyük maçların adeta klasiği haline gelen dev bayraklar tribünlerde açıldı.
     Çoğunlukla iftar saatinden sonra tribünleri doldurmaya başlayan taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan sarı-lacivertli futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.
     Taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarda teknik direktör Christoph Daum'a da destek verdi.
     Christoph Daum, FC Schalke 04 karşısında sahaya son haftaların kazanan takımını sürdü.
     Alman çalıştırıcı, dünkü basın toplantısında, sakatlıktan çıkan ancak henüz hazır olmadığını belirttiği Tuncay ile hazır olmasına rağmen, maç sırasında ihtiyaç duyduğunda oyuna almayı düşündüğünü açıkladığı Servet'e yedekler arasında yer verdi.
     Alman ekibin teknik direktörü Ralf Rangnick ise forvette, maça hazır olmayan Kuranyi'nin yerine Sand'a görev verdi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:51

İLGİLİ HABERLER