Spor
  • 27.8.2015 10:39

Fenerbahçe, Feghouli'yi bekliyor

Fenerbahçe’nin transferdeki son gözdesi Feghouli, önceki gece Valencia formasıyla Monaco rövanşında yine şov yaptı, İspanyol ekibini Şampiyonlar Ligi’ne taşıdı. Karşılaşmayı açık kanaldan izleme fırsatı bulan Sarı-Lacivertli taraftarları kendisine hayran bırakan Cezayirli yıldız, hem savunma hem de hücum oyunlarındaki katkısı ve çabukluğu ile Fenerbahçe’nin aradığı adam olduğunu kanıtladı.

Terraneo nokta koyacak
Maçın ardından Feghouli sorularıyla karşılaşan Valencia Teknik Direktörü Nuno Santo, turun kahramanı olarak gösterdiği öğrencisi için, “Bir kulüp ile görüşmeler ciddi şekilde devam ediyor. Neler olacağını göreceğiz” diyerek Fenerbahçe’nin teklifini işaret etti. Görüşmeleri yürüten Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo’nun, tur sonucunu bekleyen Valencia’nın kurmaylarıyla final görüşmesini yaptığı, transferin en geç yarına kadar açıklanacağı öğrenildi.

Yerine adam bile aldılar
İspanyol basınına göre ise Feghouli çoktan yuvadan uçtu. Real Madrid’e yakınlığı ile bilinen Marca Gazetesi, Valencia’nın Cezayirli oyuncunun boşluğunu doldurmak için Real Madrid’in Rus futbolcusu Denis Cheryshev ile anlaştığını yazdı. Özetle, tüm oklar Feghouli’nin yeni adresini Kadıköy olarak işaret ediyor.

Kaynak: Fanatik

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:41

İLGİLİ HABERLER