Spor
  • 19.1.2022 12:12

Fenerbahçe için transfer ateşini yaktı!

Bu sezon Vitor Pereira ile sezona başlayan ancak Portekizli teknik adamla beklediği verimi alamayan Fenerbahçe, 17. haftanın ardından yollarını ayırmıştı. Pereira'nın ardından ise takımın başına geçici olarak İsmail Kartal geldi. Devre arasında transferi yapması beklenen Fenerbahçe'de yıldız isim transfer ateşini yaktı.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle birlikte bu kez gözler transfere çevrildi.Sarı-lacivertli ekibin golcü ihtiyacını gidermesi beklenirken sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Şu ana kadar sessizliğini koruyan Fenerbahçe'nin yakın zamanda transfer yapması bekleniyor.Fenerbahçe'nin birçok transferinin danışmanlık şirketi olan ROGON menajerlik firmasının bir oyuncusu olan Sallai, Fenerbahçe'nin antrenman fotoğraflarının olduğu paylaşıma da alev emojisi attı.1997 doğumlu Macar futbolcu, sağ ve sol kanatlarda görev yapıyor.Güncel piyasa değeri 12 milyon avro olan Macar oyuncu, Bundesliga'da Freiburg forması giyiyor.

Kariyerine ülkesinin takımlarında başlayan Sallai, Palermo ve Apoel Nikosia formaları da giydi.Kariyeri boyunca 194 maça çıkan Macar oyuncu, 27 gol ve 21 asist yaptı.


 

Son dakika: Yıldız oyuncu Fenerbahçe için transfer ateşini yaktı! Taraftarı heyecanlandırdı…
 

Güncellenme Tarihi : 19.1.2022 12:27

İLGİLİ HABERLER