Spor
  • 16.8.2019 22:30

Fenerbahçe ile Trabzonspor'a Falcao golü

Fenerbahçe ve Trabzonspor'a 'Falcao' şoku! Monaco...

Transfer döneminin son bölümüne girilirken çok merak edilen konu Radamel Falcao'nun Galatasaray'a imza atıp atmayacağı...

Fransa'nın ünlü haber sitesi L'Equipe, sarı kırmızılı ekibin Kolombiyalı yıldızın transferi için 3 yıllık anlaşma sağladığını yazarken; Falcao'nun artık otelde kaldığını ve Galatasaray'a gitmek için Monaco'yla anlaşmanın yapılmasını beklediğini belirtmişti.

Yıldız oyuncunun gecikmesinin nedeni Monaco Başkanı Dmitry Rybolovlev’in talebi...

Rybolovlev. Falcao’ya “3 puan ile veda et, hafta sonu formanı giy ve öyle git” dedi. Fransa’da ligin ilk haftasında sahasında Lyon’a 3-0 mağlup olan Monaco, bu hafta Metz ile deplasmanda kaşılaşacak. Oyuncunun pazartesi veya salı günü özel uçakla İstanbul’a gelmesi ve Konyaspor kadrosunda olması planlanıyor.

 L'Equipe, bugün ise bir başka yeni gelişmeyi okuyucularıyla paylaştı. Bu transfer gelişmesi Fenerbahçe ve Trabzonspor'u da yakından ilgilendiriyor.
Habere göre Monaco, Galatasaray'a transferi an meselesi olan Falcao'nun ayrılığı sonrası Daniel Sturridge'i kadrosuna katacak.Fenerbahçe ve Trabzonspor'un gündeminde olduğu iddia edilen golcü futbolcunun kararı bu noktada etkili olacak.Öyle ki Trabzonspor’un transfer görüşmelerini sürdürdüğü Daniel Sturridge’in annesi Grace Sturridge ile amcası aynı zamanda menajerlik haklarını elinde bulunduran Dean Sturridge, Trabzon’a geldi.Daniel Sturridge’nin annesi ve amcası, Trabzonspor ile görüşmek üzere önce İstanbul’a, ardından Trabzon’a ulaştı.İkili, Trabzonspor'un Sparta Prag ile oynadığı karşılaşmayı tribünden takip etti.L'Equipe'te yer alan haberde İngiliz golcüyle ilgilenen en ciddi kulüplerden birinin de Fenerbahçe olduğu vurgusu yapıldı.
Güncellenme Tarihi : 16.8.2019 22:37

İLGİLİ HABERLER