Spor
  • 29.1.2022 17:15

Fenerbahçe ilk transferini patlatıyor!

Süper Lig'de Fenerbahçe bu sezon inişli çıkışlı bir performans ortaya koyarken, taraftar son maçlarda yönetimi istifaya çağırdı. Vitor Pereira ile yolları ayıran yönetim, sezon sonuna kadar İsmail Kartal ile yola devam etmeye karar verdi. Gözler şimdi de yapılacak transferlere çevrildi. Fenerbahçe ilk transferini patlatacak. Fildişili oyuncu ile anlaşma sağlandı. Diğer yandan Wonderkid listesinde yer alan genç oyuncu için de harekete geçildi. 

Süper Lig'de sezona Vitor Pereira şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe bu sezon inişli çıkışlı bir performans ortaya koydu. Taraftarın gözü ara transfer döneminde yapılacak takviyelerde. Yönetim ilk transferini yapmaya hazırlanıyor. İşte Fenerbahçe'nin yeni sol beki...

Yaz aylarındaki gibi yine teknik direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe'de Joachim Löw ismi öne çıktı. Başkan Ali Koç'un bire bir görüşme gerçekleştirdiği Löw, devre arası takımın başına geçmeyi kabul etmedi.

LÖW İLE BU SEZON İÇİN ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Löw ile bu sezon için anlaşamayan Ali Koç, Vitor Pereira'nın gönderilmesinden sonra takımın başına İsmail Kartal'ı getirdi ve deneyimli hoca çıktığı 3 maçı da kaybetmedi.İsmail Kartal yönetiminde sezonu tamamlaması beklenen Fenerbahçe, devre arasında transfere hız verdi.

FENERBAHÇE'NİN İLK TRANSFERİ: GHİSLAİN KONAN

Fenerbahçe'de gözler şimdi de yapılacak transferlere çevrildi. İlk transferini yapmaya hazırlanan Fenerbahçe, Fildişi Sahilli oyuncn Ghislain Konan'ı kadrosuna katmaya çok yakın.

YENİ SOL BEK OLARAK GÖREV YAPACAK

Fenerbahçe yeni sol bekine kavuşuyor. Bu sezon bazı maçlarda sol bek olarak görev yapan ve sakatlanan Novak'ın yerine yeni sol bek Ghislain Konan o bölgede görev yapacak.

BONSERVİS BEDELİ 1.5 MİLYON EURO

Sezon sonunda Fransız kulübü Reims ile sözleşmesi sona erecek olan Fildişi Sahilli oyuncunun bonservisine 1.5 milyon Euro veren Fenerbahçe, imza için Konan'ın Afrika Uluslar Kupası'ndan dönmesini bekliyordu.

Turnuvanın favori takımlarından biri olarak gösterilen Fildişi Sahilleri de Mısır'a 120 dakikası golsüz biten karşılaşmanın sonunda penaltılarla elenince Konan için engel kalmadı.

10 İKİLİ MÜCADELENİN 8'İNİ KAZANDI

26 yaşındaki oyuncu ile Fransa'da son kez görüşecek olan sarı-lacivertli yöneticiler, daha sonra kendisi ile birlikte İstanbul'a dönecek ve 3.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Konan'ın Antalya kampına katılıp katılmayacağı ise belli değil.Defansif yanı çok güçlü bir oyuncu olan Konan, Mısır maçında Liverpool forması giyen Salah'a adım attırmazken girdiği 10 ikili mücadelenin 8'ini kazandı, hava topu mücadelesinde 2'de 2 yaptı.

'FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIK'

Reims Başkanı Jean-Pierre Caillot, Fransız basınına yaptığı açıklamada, oyuncusu Konan için Fenerbahçe ile anlaştıklarını söyledi. Caillot, "Konan için birçok takımdan teklifler aldık. Kendisi de artık başka bir takımda oynamak istiyor."

"Fenerbahçe'nin yaptığı teklif bizim açımızdan oldukça tatmin edici. Biz Fenerbahçe ile anlaştık. İngiltere'den de Konan'ı isteyen takımlar vardı" ifadelerini kullandı.

Reims'e 2018 yılında Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes'ten 4 milyon Euro karşılığında transfer olan Fildişili yıldız, Fransız ekibiyle çıktığı 88 maçta 3 gol atarken, 5 de asist yaptı.

YENİ WONDERKİD KANARYA YOLCUSU

Fenerbahçe yeni Eljif Elmas'ını buldu. Sarı-lacivertlilerin, Makedon ekibi Shkendija'nın formasını giyen Dashmir Elezi için harekete geçtiği belirtildi.17 yaşındaki oyuncu, The Guardian'ın "Wonderkid" (Harika çocuk) listesinde de yer alıyordu. Fenerbahçe'nin Elezi için kulübüne 600 bin Euro nakit ve bir sonraki satıştan da yüzde 30 pay teklif ettiği belirtildi.

KANARYA YOLCUSU VEDAT KAÇTI!

Fenerbahçe'nin yeniden kadrosuna katmak istediği Vedat Muriqi, İspanyol ekibi Mallorca'ya transfer oluyor. İtalyan basınına göre Kosovalı golcü Fenerbahçe'ye gitmek istese de sarı-lacivertliler, Lazio'nun talep ettiği ücreti karşılayamayınca transfer gerçekleşmedi. İtalyan ekibi de Vedat'ı Mallorca'ya kiraladı. Anlaşmada 11 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor.


 


 


 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 29.1.2022 17:22

İLGİLİ HABERLER