Spor
  • 12.8.2019 21:53

Fenerbahçe Kolorov'u gösterdi Nzonzi'yi vurdu

Fenerbahçe, sağ gösterip sol vurdu! Kolarov derken... 2019-20 sezonunda şampiyonluk hasretine son vermek için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe için bomba bir iddia ortaya atıldı.Fenerbahçe'de gündem yaratacak bir transfer gelişmesi yaşandı.

Önümüzdeki sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla merhaba diyecek olan sarı-lacivertliler, transferde büyük oynamaya karar verdi.Fenerbahçe Başkanı Ali Koç transferle ilgili yaptığı konuşmasında 3 veya 4 takviye yapacaklarının sinyalini vermişti.Sarı-lacivertli kurmaylar; stoper, sol bek, ön libero ve duruma göre bir santrfor transferi için bir süredir çalışmalarını devam ettiriyordu.Fenerbahçe'de ön libero transferi için Marsilya'nın yıldızı Luiz Gustavo ismi ön plana çıkmıştı.

Fakat sarı-lacivertlilerin 6 numara bölgesi planının çok farklı olduğu ve dünya yıldızının transferi için ikna turuna başladığı bildirildi.Orta saha transferi için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe için İtalyan medyası, yeni bir iddia ortaya attı.

NZONZI BOMBASI! 

Çizme medyasında yer alan habere göre; sarı-lacivertliler, Roma'nın Fransız yıldızı Steven Nzonzi ile ilgileniyor.Roma'nın bir diğer yıldızı Kolarov'u da kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki futbolcuyu ikna turlarına başladığı belirtildi.

GALATASARAY'IN DA GÜNDEMİNE GELDİ 

Roma'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Nzonzi, Fernando'nun ayrılığının ardından Galatasaray'ın da gündemine gelmiş; ancak transfer gerçekleşmemişti.Geçen sezon başında Sevilla'dan Roma'ya transfer olan 31 yaşındaki Nzonzi, İspanya'da uzun süre Banega ile birlikte forma giydi.Fransa'nın Dünya Şampiyonu kadrosunda yer alan yıldız futbolcu, geçtiğimiz sezon Roma formasıyla çıktığı 39 müsabakada 1 gol, 2 asistlik performans sergilemiş ve toplamda 3275 dakika sahada kalmıştı.

Güncellenme Tarihi : 12.8.2019 21:59

İLGİLİ HABERLER