Spor
  • 1.4.2005 00:13

FENERBAHÇE KULÜBÜ ASBAŞKANI ÖZAYDINLI : "GALATASARAY 2. BAŞKANI, BAZEN BU GÖREVİNİ UNUTUP, SIRTINDA TRABZON İLİ PLAKA NUMARASI TAŞIYOR"

İSTANBUL (İHA) - Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Anadolu takımlarının canlı yayınlarla ilgili düşüncelerinin arkasında olduklarını belirterek, "Biz de bir Anadolu takımıyız ve onları sonuna kadar destekliyoruz" dedi.


Samandıra Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Asbaşkan Murat Özaydınlı, "Anadolu takımlarının canlı yayınlarla ilgili düşüncelerinin arkasındayız. Futbol Federasyonu payı yüzde 3'e çekilmeli ve geri kalan miktarın küçük bir kısmı takımların reytinglerine göre ayarlanmalı, geri kalanı ise ligdeki sıralamaya göre ayarlanmalı. Böylece Anadolu kulüplerimizde lige daha sıkı asılır, kadrolarını ona göre daha iyi kurma gereği duyar ve en önemlisi şaibeler ortadan kalkar" diye konuştu.


Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ'un Anadolu takımları olarak İstanbul kulüplerine karşı savaş açtıklarını söylemesinin ardından Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy'un buna destek vermesinin hatırlatılması üzerine Asbaşkan Özaydınlı, "Galatasaray 2. Başkanı, bazen bu görevini unutup, sırtında Trabzon ili plaka numarası taşıyor. Ama unutmamalıki Galatasaray da bir İstanbul takımı" dedi.


Şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'nin başka kulvarlara çekilip yıpratılmak istendiğini ve bu tuzağa düşmeyeceklerini kaydeden Özaydınlı, "Biz hızla büyüyoruz ve hemen her branşta şampiyonluk hedefliyoruz. Bu nedenle başka kulvarlara çekilip yıpratılmak isteniyoruz. Derbileri Kadıköy'de oynayacağız diye, yabancı hakem konusunu gündeme getiriyorlar. Biz ilk yarıda deplasmanda oynadığımız derbilerde yenildik, ama hakemler hakkında konuşmadık. Çünkü Türk hakemlerine güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:23

İLGİLİ HABERLER