Spor
  • 22.6.2022 11:37

Fenerbahçe’nin yeni golcüsü belli oldu! Jorge Jesus onayladı

Süper Lig'de yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetiminde çalışmalarına devam ediyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için yarışacak olan sarı-lacivertliler, Süper Lig'de de şampiyonluk hedefine ulaşmaya çalışacak. Bu doğrultuda transfer girişimlerine hız kesmeden devam eden Kanarya, yıllardır süre gelen golcü hasretine son vermek üzere.

Futbolda geçtiğimiz sezonu beklentilerin altında kapatan Fenerbahçe, gelecek sezon için iddialı şekilde hazırlanıyor.

İsmail Kartal'ın geçici teknik direktörlüğünün ardından göreve getirilen Jorge Jesus, sarı-lacivertli ekibi sil baştan oluşturuyor.Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde mücadele edecek olan Fenerbahçe, sezonu erken açarken, transfer çalışmalarına da hızla devam ediyor.Şu ana kadar Lincoln Henrique ve Bruma transferlerini açıklayan Kanarya, Abdülkerim Bardakçı transferini de bitirmeye yakın.

Bu transferlere rağmen hız kesmeyen Fenerbahçe, bir de golcü transferi yapmanın peşinde.

Son yıllarda en çok sıkıntı çektiği mevki olan forvet bölgesini güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de birçok aday bulunuyor.Serdar Dursun'un yükselen performansına rağmen yıldız bir ismi kadrosuna katacak olan sarı-lacivertliler için flaş bir iddia ortaya atıldı.

SAMATTA'YA İKİ TALİP

NTV Spor'un haberine göre, Fenerbahçe'nin geçen sezon Antwerp'e kiraladığı santrfor Ally Samatta'ya iki talip çıktı. Suudi Arabistan Ligi'nden iki ekip 29 yaşındaki golcüye talip oldu.

Samatta'nın tüm maaşını karşılamak şartıyla bir yıllığına bedelsiz kiralamayı düşünen Suudi Arabistan Ligi temsilcileri kısa süre içerisinde Fenerbahçe'ye teklif yapacak.

Ally Samatta, geçen sezon Antwerp forması ile 41 maçta 9 gol 4 asistlik performans sergilemişti.

 

Güncellenme Tarihi : 22.6.2022 11:42

İLGİLİ HABERLER