Spor
  • 5.11.2017 00:00

Fenerbahçe puan kaybetti Rıdvan Dilmen Galatasaray'a saldırdı

Rıdvan Dilmen’in Galatasaray ile söyledikleri ortalığı karıştırdı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in, Galatasaray'ın transferleri ile ilgili söyledikleri büyük tepki çekti. Kanunsuzluk vurgusu yapan Rıdvan Dilmen, tepkiler üzerine özür diledi.

Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Osmanlıspor ile deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere biten maçın ardında değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili söyledikleri nedeniyle büyük tepki çekti. NTV Spor’da yayınlanan ‘%100 Futbol’ programında konuşan Rıdvan Dilmen’in kanunsuzluk vurgusu, Galatasaray cephesini çileden çıkardı.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın yeni transferleri ile ilgili yaptığı yorumda “Dursun Özbek’i tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi transferler yaptılar. Yok bonservis problemi yokmuş, oyuncuyla problemi varmış. Bir şekilde formüle ettiler. Ha kanunsuz bir şey yaptılarsa bilemem” dedi. Bunun üzerine ağır eleştiri alan Rıdvan Dilmen, özür dilemek zorunda kaldı. Yine NTV Spor canlı yayına bağlanan Rıdvan Dilmen, tepkiler üzerine “Galatasaray Kulübü’ne asla ama asla saygısızlığım olmaz, olamaz da… Yanlış anladılarsa da kusura bakmasınlar. Sevgili Galatasaraylılar da onlara bir saygısızlık yapmayacağımızı bilirler” dedi.

Sosyal medyada Rıdvan Dilmen’e tepki yağdı…

Aziz Üstel @aziz_ustell

Rıdvan GS transferleri kanunsuz yaptıysa bilmem demiş. Bana bak renk körü! Bu işler altılı oynamaya benzemez!! Ağzını topla!!

Emir Otluoglu @DrOtluoglu

Rıdvan Dilmen gibilerin yapabildigi tek sey ellerindeki camuru uzerimize bulastirmaya calisip algi olusturmak.

Av.Ali Güvenç KİRAZ @agkiraz

Rıdvan Dilmen nasıl bir transfer yolsuzluğu yapmış olabileceğimizi net olarak açıklar mısın? Bu nasıl taraflı bir yorumculuktur arkadaş

Osman Altunterim @altunterim

Rıdvan Dilmen’i ciddiye almaya gerek yok. Eğer kalıbının adamıysa karnından konuşmayacak! Bildiği birşey varsa erkek gibi söyleyecek!

Deniz @GSarayDeniz

Sürekli Kendi Çamurunu Galatasaray'a Bulaştırmaya Çalışan ŞEYTAN Rıdvan Dilmen HADSİZine Artık Haddini Bildirin

ASLANLAR Meclisi @nuzigs

Rıdvan Dilmen e mahkemede hesap sormalısınız. @GalatasaraySK a çamur atmak adamın görevi olmuş. 
Derhal gereğini yapın!!!

Güncellenme Tarihi : 5.11.2017 00:06

İLGİLİ HABERLER