Spor
  • 15.5.2004 01:01

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

İSTANBUL - Birinci Süper Futbol Ligi'nde, 2003-2004 sezonu şampiyonluğunu geçen hafta yapılan Denizlispor maçının ardından ilan eden Fenerbahçe, şampiyonluk kupası ve madalyalarını, Malatyaspor ile yapılan ligin son maçı öncesi, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in elinden aldı.
     Karşılaşma öncesi saha içinde kurulan platforma çıkan futbolcular ve teknik heyete, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şahin ile Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy tarafından önce madalyaları takıldı. Şahin, sonra şampiyonluk kupasını kaptan Ümit Özat'a verdi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da platformda yer alarak futbolcularını ve teknik heyetini tek tek kutladı.
     Fenerbahçeli taraftarlar, kupa töreni öncesi ve sırasında Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a büyük tepki gösterdi.
     Fenerbahçe-Malatyaspor maçında, protokol tribününde izdiham yaşandı. Tribünde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ata Aksu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal, eski Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş de yer aldı.
     Fenerbahçe'nin son lig maçında, teknik direktör Christoph Daum, Denizlispor karşılaşmasındaki ilk 11'i sahaya sürdü.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:12

İLGİLİ HABERLER