Spor
  • 29.8.2009 00:02

FENERBAHÇE SERCAN HABERİNİ YALANLADI...

Fenerbahçe basında yer alan Sercan transferini yalanladı !.. Sercan'ın para artı Vederson karşılığında transfer edileceği yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirten Fenerbahçe kulübü böyle bir girişimlerinin olmadığı yönünde bir açıklama yaptı.


Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:


Sercan Yıldırım'ın transferi için Bursaspor Kulübü ve adı geçen oyuncuyla her hususta anlaşmaya varıldığına, Bursaspor Kulübü'ne bu transfer karşılığında 7 milyon Euro ve futbolcumuz Gökçek Vederson'un verildiğine, resmi imzaların pazartesi günü atılacağına ilişkin bazı medya organlarında haberler yer almaktadır.

Sercan Yıldırım önemli ve değerli bir futbolcudur. Ancak Sercan Yıldırım konusunda kulübümüzün önceki açıklamaları kamuoyunun bilgisindedir. Bu tip haberler kulübümüzü olduğu gibi Bursaspor Kulübü'nün yönetimini ve Sercan Yıldırım'ı da zor durumda bırakmaktadır.

Takdir edileceği üzere bu transfer karşılığında Bursaspor Kulübü'ne verildiği iddia edilen Vederson'un da bu haberlerden olumsuz etkileneceği, böylesi bir durumun hem sporcumuza hem de takımımıza zarar vereceği tartışmasızdır.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER