Spor
  • 30.6.2009 00:05

FENERBAHÇE SEZONU GİZLİ AÇTI!..

Geçen sezonki teknik direktör Luis Aragones ile olan sözleşmenin feshiyle ilgili süreç devam ettiği için toplantı basına kapalı gerçekleştirilirken, yeni sezonda takımı çalıştıracak Christoph Daum, oyuncularla bir araya geldi.

Çok sayıda futbolcu ve sportif direktör Aykut Kocaman'ın tesislerde toplanmasının ardından, saat 17.55'te teknik direktör Christoph Daum ve yardımcısı Roland Koch Samandıra'ya geldi. Daum'u taşıyan araç doğrudan tesislere girerken, yardımcısı Koch, içinde bulunduğu aracın camını açarak gazetecilere ''Nasılsınız'' diye seslendi. Bu arada, sarı-lacivertlilerin antrenman programı konusunda henüz kulüpten bir açıklama yapılmadı.

BASIN MENSUPLARI KAMP KURDU


Aragones ile yaşanan kriz çözülemediği için basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya rağmen, çok sayıda gazeteci, haber ve görüntü alabilmek için Samandıra'daki tesislerin önünde adeta kamp kurdu.

Öte yandan, bir Alman televizyonu da sezon açılışında Christoph Daum'u görüntülemek için, tesislerin önüne gelerek uzun bir süre bekledi.

DAUM VE EKİBİ TAKIMIN BAŞINDA YER ALDI


Sarı-lacivertliler, teknik direktör Christoph Daum ve ekibi yönetiminde, yeni sezon için ilk çalışmasını yaptı. Akşam saatlerinde yardımcılarıyla birlikte Samandıra Tesisleri'ne gelen Daum, futbolcularla yaptığı toplantının ardından takımının başında ilk çalışmaya katıldı.

Roland Koch yönetiminde koşuyla başlayan antrenmana 18 futbolcu katılırken, Roberto Carlos, Alex, Deivid ve kaleci Volkan Demirel'in çalışmada yer almadıkları öğrenildi.

Sarı-lacivertli ekibin ilk çalışmasında yeni transferler Mehmet Topuz, Bilica ve Bekir de yer aldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER