Spor
  • 31.3.2012 00:45

Fenerbahçe şoka girdi

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Final A Grubu son maçında İspanya'nın Rivas Ecopolis takımına 74-70 yenilerek finale çıkma şansını kaybeden Fenerbahçe'de başantrenör George Dikeoulakos, şansızlıklar nedeniyle maçı kaybettiklerini söyledi.
     Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Dikeoulakos, finale yükseldiği için Rivas Ecopolis'i tebrik ederek, ''Şu gerçek ki iyi mücadele ettiler ve akıllı oynadılar. Ben bahaneleri hiç sevmem ama bizim tarafımızdan baktığımız zaman Angel McCoughtry hastaydı ve kötü bir durumdayken oynamak zorunda kaldı. Ayrıca Penny Taylor dünkü Galatasaray Medical Park maçında sakatlandığı için forma giyemedi. Bu talihsizliklere ek olarak dünkü karşılaşmanın yarattığı heyecanın da bizi etkilediğini düşünüyorum. Şanssız olduğumuz için yenildiğimizi düşünüyorum. Eğer Taylor oynayabilseydi ve diğer durumlar söz konusu olmasaydı ortaya çok farklı bir sonuç çıkabilirdi'' ifadelerini kullandı.
     Yunan antrenör, zor bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını anlatarak, ''Her ne olursa olsun ben bu takımla gurur duyuyorum. Oyuncularım beni her gün gururlandırıyorlar. Artık sıradaki hedefimize odaklanacağız'' dedi.
    

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:12

İLGİLİ HABERLER