Spor
  • 23.6.2022 10:21

Fenerbahçe Süper Lig’in yıldızını kaptı!

Yeni sezon öncesi transferlerini açıklamaya başlayan Fenerbahçe, durmak bilmiyor. Son olarak Abdülkerim Bardakcı ile anlaştığı ortaya çıkan Fenerbahçe’nin şimdi de Süper Lig’in bir başka yıldızıyla anlaştığı ortaya çıktı. İşte son dakika transfer haberinin detayları…

Yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Fenerbahçe, dün Jorge Jesus ile ilk maçına Shkupi karşısına çıktı ve 2-2 beraberlikle ayrıldı. Yeni sezona daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen yönetim ve Jorge Jesus, transferleri yapmaya başladı.

Lincoln Henrique ve Bruma transferlerini resmi olarak açıklayan Fenerbahçe, Konyaspor'un yıldızı Abdülkerim Bardakcı ile de anlaşmaya vardığı ortaya çıkmıştı. Transferde hız kesmek istemeyen yönetim bir yıldız transferi daha bitirdi. Fenerbahçe, Süper Lig'de yeniden parlayan oyuncuyu kadrosuna katacak.

FENERBAHÇE EMRE MOR'U KAPTI

Süper Lig'de geçen sezon Fatih Karagümrük formasıyla gösterdiği performansın ardından Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak istediği Emre Mor'un yeni adresi Fenerbahçe oldu.

SON GÖRÜŞMEDE ANLAŞMA SAĞLANDI

Uzun süredir görüşen sarılacivertli yönetim ve Karagümrüklü idareciler, dün yapılan son görüşmede anlaştı. 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için ödenecek rakam netlik kazanmazken, F.Bahçe'nin bir de futbolcuyu kırmızı-siyahlı ekibe göndereceği öğrenildi.

Karagümrük'ün Celta Vigo'dan kiraladığı ve daha sonra bonservisini aldığı Emre Mor, geçen sezon 26 lig maçında 5 gol, 3 asist kaydederken Türkiye Kupası'nda forma giydiği 3 karşılaşmada da 1 gol ve 1 asistle oynadı.

VOLKAN DEMİREL İLE BAĞI FARKLI

Fatih Karagümrük'te bu sezon etkili bir performans ortaya koyan Emre Mor, yolların ayrıldığı teknik direktör Volkan Demirel için bir veda mesajı yayınlamıştı.

"SENİNLE ÇALIŞMAK BİR ZEVKTİ"

Mor, "Sahaya adımınızı attığınızda uğruna savaşmaya hazır olduğunuz teknik direktörler işte budur. Bana verdiğin güvenin karşılığını vermek için elimden geleni yaptım. Seninle çalışmak bir zevkti. Her şey için teşekkürler. Umarım yollarımız yeniden kesişir." şeklinde duygusal bir mesajla onun döneminde çıkış yakaladığı hocasına veda etmişti.

Güncellenme Tarihi : 23.6.2022 10:25

İLGİLİ HABERLER