Spor
  • 4.7.2022 16:52

Fenerbahçe taraftarından Acun'a büyük öfke

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a olay sözler! Fenerbahçe taraftarı ayaklandı

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, kendi takımı ve Fenerbahçe özelinde önemli açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım döneminden Ali Koç'a enkaz bırakıldığını söyleyen Ilıcalı, "Rakamları ezbere bilmiyorum ama Win-Win kampanyasını yaptığımız dönemde aldığım bilgiler vardı. Bir baktım, korkunç bir borç var zaten." ifadelerini kullandı. Bu sözler sarı-lacivertli taraftarların bir kısmından tepki çekerken, taraftarlar Aziz Yıldırım'a sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla sahip çıktı.

Medya patronu ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, YouTube'da yayın yapan Sansürsüz Futbol kanalına açıklamalarda bulundu. Hull City ve Fenerbahçe için değerlendirmeler yapan Ilıcalı'nın Aziz Yıldırım döneminden Ali Koç'a yüklü bir borç bırakıldığını söylemesi dikkat çekti.

"ALİ KOÇ'A ENKAZ BIRAKILDI"

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'de Ali Koç hikayesi başlayınca ciddi zorluklar başladı. Bunun 1 numaralı sebebinin Fenerbahçe'nin Ali Koç'tan önceki yönetiminin olduğunu düşünüyorum finansal olarak. Benim görüşüm, Fenerbahçe yönetimi Ali Koç'a enkaz bıraktı. Maddi anlamda söylüyorum. Bugün futbolda paranız olduğu zaman o parayı koyup bir takımı bir yere taşıyamıyorsunuz. Sahibi olmadığınız için harcama limitiniz var. Rakamları ezbere bilmiyorum ama Win-Win kampanyasını yaptığımız dönemde aldığım bilgiler vardı. Bir baktım, korkunç bir borç var zaten." dedi.

AZİZ YILDIRIM'A SAHİP ÇIKTILAR

Sarı-lacivertli taraftarların bir kısmı, Acun Ilıcalı'nın bu sözlerine büyük tepki gösterdi. Taraftarlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla Fenerbahçe'nin efsane başkanına sahip çıktı.

 

Güncellenme Tarihi : 4.7.2022 21:00

İLGİLİ HABERLER