Spor
  • 4.8.2009 00:08

FENERBAHÇE : TRASFER YAPSAK KİM YEDEK KALACAK

Fenerbahçe için stoper mevkiine transferin şart olduğu yorumları yapılırken, Edu olayını henüz karara bağlamayan Sarı-Lacivertli yönetim transfer için acele etmiyor.

Yöneticilerden Cihan Kamer, şu an için ivedi bir durumun olmadığını ve yabancı oyuncu kontenjanlarının dolu olduğunu hatırlattı. Kamer, Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada "Sonuçta 6 yabancı sahada olacak. Bizim 8 yabancı kontenjanımız dolu. Edu'nun durumu da henüz kesinleşmedi" dedi.

Edu olayını bir sonuca bağlasalar bile yedekte kalacak yabancı transfer etmenin ya da yeni transfer yüzünden kadrodaki diğer 2 yabancı oyuncunun yedek kalmasının günümüz futbol şartları için gereksiz olduğunun altını çizen Cihan Kamer; "Edu olayını çözsek de aldığımız oyuncuyu mu yedek tutacağız. Belki Edu takıma dönecek o zaman bile kim yedek kalacak. Bilica mı yedek kalacak ? Savunmaya transfer yaparsak, alınacak oyuncuyu oynatmak için alacağımıza göre, kaliteli bir isim olacağına göre Guiza mı yedek kalacak, veya bir başkası mı ? Deivid mi, Carlos Mu? yoksa Alex mi ? O yüzden acele etmiyoruz. İlla ki zorunlu bir durum da yok ortada...Şimdilik gündemimizde transfer çalışması yok. Gelişmelere göre hareket edip, doğru bir hamle yapmak istiyoruz. 31 Ağustos'a kadar da vaktimiz var" diye konuştu...

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER