Spor
  • 30.6.2007 00:31

FENERBAHÇE : ÜMİT KARAN'A KAPILARIMIZ AÇIK

Sarı Lacivertli Yöneticiler menajer Harun Aslan'ın kendilerine gelerek Ümit Karan'ın Fenerbahçe'de oynamak istediğini söylediğini belirttiler. Sarı-Lacivertli yöneticiler, "Ümit gerçekten biz de oynamak istiyorsa, kapımız sonuna kadar açık. Kendisi kulübüyle sorunlarını çözümlerse, belli bir bonservis karşılığında en yasal şekilde transferini gerçekleştiririz" ifadesini kullandılar.

LİG TV'nin haberine göre Fenerbahçe yönetiminin yabancı kontenjanının artmasıyla ilgili umudunu da yitirmeyerek yurtdışında arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi.

Sarı-Lacivertlilerin resmi siteden yalanlamalarına rağmen Beşiktaş'ın eski santrforu John Carew'le yakından ilgilendikleri belirtildi.

Carew'in İstanbul'da bulunan yakın bir arkadaşını arayarak, Fenerbahçe'den kendisiyle ilgilendiğini doğruladığı ve "Çok cazip bir teklif, gelmeyi ciddi şekilde düşünüyorum" dediği ifade edildi.

Bu arada  ilk onbirde oynayamamaktan yakınan ve Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden teklif alan Semih'in ise sarı-lacivertli yöneticilerden izin alamadığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:47

İLGİLİ HABERLER