Spor
  • 24.8.2019 13:08

Fenerbahçe Yahudi golcü Dubbur'ı getiriyor

Fenerbahçe'nin yeni 9 numarası açıklandı! 15 milyon euro'luk golcü...

Lige taraftarını da mest eden bir gol şov ile başlayan Fenerbahçe, ligin yeni ekibi Gazişehir Gaziantep'i 5-0 mağlup etmişti.İstenilen ve beklenen Fenerbahçe olarak yorumlanan takım için transfer çalışmaları hala sürüyor.Bazı bölgelere takviye yapılması gerektiği teknik direktör Ersun Yanal tarafından rapor edilmişti.

Sarı lacivertli kurmayların değerlendirmesi neticesinde de sportif direktör Damien Comolli, 3, 4, 6 ve 9 numaralı bölgeler için yoğun mesai harcıyor...Bu kapsamda İspanyolların aldığı duyum haberleştirildi ve Fenerbahçe'nin yeni golcüsü açıklandı.

İspanya basını Fenerbahçe'nin, Sevilla'dan İsrailli golcü Munas Dabbur'u almaya çalıştığını duyurdu.

Fenerbahçe'nin yaklaşık 1.5 ay önce transfer olmasına rağmen Sevilla teknik direktörü Lopetegui'nin yeterli bulmadığı Munas Dabbur'u kiralamak istediği iddia edildi.

Sevilla'nın 15 milyon euro bedelle satın aldığı golcüye Serie A ve Bundesliga'dan bazı teklifler olduğu da iddia edildi.

Bir süredir Mesa, Kjaer, Sergi Gomez için İspanyol ekibiyle görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'nin Filistin asıllı İsrailli oyuncu içinde kiralama teklifi yaptığı iddia edildi.El Mundo Deportivo'nun iddiasında göre; Dabbur'u isteyen diğer bir takım da Espanyol.

 

 

 

 

 


 

Güncellenme Tarihi : 24.8.2019 14:37

İLGİLİ HABERLER