Spor
  • 30.3.2019 23:52

Fenerbahçe yeni golcüsünü kiralık alacak

Fenerbahçe golcü transferinde rotayı Belçika Ligi'ne çevirdi. Fildişi Sahilli futbolcu ile temas halinde olan Kanarya, transferi kiralık olarak bitirecek.

Belçika Ligi'nde bu sezon 12 gol atan 25 yaşındaki forvetin menajerinin, sarı lacivertli yönetimle görüştüğü iddia edildi.

UEFA'dan gelmesi muhtemel bir kısıtlama Fenerbahçe için transferde kiralama seçeneği ile sözleşmesi bitecek oyuncuları öne çıkarıyor.

Bu kapsamda sarı-lacivertli kulüp için sürpriz bir iddia ortaya atıldı... Belçika'nın St. Truiden takımında forma giyen Yohan Boli'nin menajeri tarafından Fenerbahçe'ye önerildiği ifade edildi.

Fildişi Sahilli oyuncu bu sezon Jupiler Pro League'de 12 gol, 5 asist üretti.

Menajerinin, Boli'nin St.Truiden ile sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini belirterek, iyi bir teklif olması durumunda Fenerbahçe'ye gelebileceğini ilettiği bildirildi. 1.81 boyundaki Boli, Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da 2 kez oynadı.

Belçika Kupası'nda da 2 maçta 2 gol atan Yohan Boli, kariyerinde CS Sedan (B), KSV Roeselare ve RCS 2 Verviers takımlarında forma giydi.

SAMATTA VE ÖZİL
Öte yandan forvet için Genk'li Mbwana Samatta için de girişimler sürüyor. Mesut Özil için de gerekirse devreye girileceği ifade ediliyor.

JIMMY DURMAZ SÜRPRİZİ
Kanarya sezon sonunda boşa çıkacak eski Gençlerbirliğili sol açığı da gündeme aldı..

Fenerbahçe'nin Jimmy Durmaz'ı transfer listesine aldığı ileri sürüldü.

Daha önce Gençlerbirliği'nde forma giyen 30 yaşındaki oyuncu, 2016'dan beri Toulouse'ta görev yapıyor.

Hem Türk hem İsveç pasaportu taşıyan Durmaz'ın sözleşmesi sezon sonunda biteceği için bonservis bedeli ödenmeyecek.

Yönetimin, tecrübeli futbolcu ile temas kurarak nabız yokladığı belirtiliyor. Durmaz, Ligue 1'de bu sezon 27 maçta 3 gol attı..

Güncellenme Tarihi : 31.3.2019 00:00

İLGİLİ HABERLER