Spor
  • 2.5.2004 00:25

FENERBAHÇE YÖNETİMİ SOYUNMA ODASINA İNDİ, MAHMUT USLU ÖFKE KUSTU...

MEHMET CİNEMRE
İSTANBUL - Fenerbahçe'de Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu tam kadro olarak soyunma odasına inerek futbolcuları kutladı. Asbaşkan Mahmut Uslu maç sonrası, Futbol Federasyonunu ve maçın hakemi Cem Papila'yı eleştirdi.


Fenerbahçe'de 3-1'lik Ankaragücü galibiyeti sonrası Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, soyunma odasına inerek, teknik heyet ve futbolcuları galibiyetten dolayı kutladılar. Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını, ancak milli takımlarda birçok oyuncuları bulunmasına rağmen, maçın cumartesi günü oynanmasına anlam veremediklerini ifade etti.


Mahmut Uslu, milli takımın iskeletini Fenerbahçe'li futbolcuların oluşturduğunu belirterek, "Milli takımlarda 6-7 oyuncumuz var. Ayrıca, 3-4 yabancı oyuncumuz da milli takımlarında forma giydi. Neden maç pazar günü değil de cumartesi günü oynandı hala anlamış değilim. Futbolcularımız doğal olarak maça yorgun çıktılar" dedi.


Karşılaşmanın hakemi Cem Papila'yı da eleştiri yağmuruna tutan Uslu, ''Papila, genç ve iyi bir hakemimiz. Ama bugün ikili mücadelelere çok müsamahalı davrandı. Sertliğe izin verdi, kartlarını kullanmadı. 4 ciddi sakat oyuncumuz var. Biz pek soyunma odasına inmezdik, ama bu akşam indik'' şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:07

İLGİLİ HABERLER