Spor
  • 24.1.2022 15:05

Fenerbahçe'de Allahyar'ın ardından 2 flaş ayrılık!

Fenerbahçe'de devre arası transfer çalışmaları devam ediyor. Kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai harcayan sarı-lacivertliler, bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor. Allahyar'ı Hull City'ye satmaya hazırlanan Kanarya'da 2 futbolcunun daha takımdan ayrılması gündemde.

Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, lider Trabzonspor'un 17 puan gerisine düştü. Sarı-lacivertliler bir yandan zirve yarışına tutunmanın hesaplarını yaparken bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor.Pereira'nın ayrılığı sonrası takımı İsmail Kartal'a emanet eden Fenerbahçe, transferde hareketli günler yaşıyor.Kadrosunu yıldız isimlerle takviye etmek için yoğun mesai harcayan Kanarya'da, ayrılıklar da kapıda.

İngiliz ekibi Hull City, Allahyar için 4.5 milyon euro'luk teklif yaptı. Sarı-lacivertlilerin bu teklifi kabul ettiği ve imzaların yakın zamanda atılacağı ifade ediliyor.

Fenerbahçe'de 2 ayrılık daha gündemde. Yunan yıldız Pelkas ve sarı-lacivertlilerin genç ismi Burak Kapacak.Pelkas'ın menajerine kendisi için takım bulmasını söylediği ve Ukrayna ekibi Zorya Luhansk da Pelkas'ı transfer etmek istediği iddia ediliyor.Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Burak Kapacak'ın Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes'e transfer olacağı belirtiliyor.Portekiz'de yayınlanan Record gazetesi, oyuncusu Marcus Edwards'ı Sporting'e göndermeye hazırlanan Vitoria Guimaraes bu mevkiyi doldurmak için arayışlarını sürdürüyor.

Gazetenin iddiasına göre Victoria Guimaraes'in gündemindeki futbolcu ise Fenerbahçe'nin bu sezon Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Burak Kapacak. Portekiz ekibinin görüşmelere devam ettiği öğrenildi.

 


 

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.1.2022 15:10

İLGİLİ HABERLER