Spor
  • 22.9.2021 12:09

Fenerbahçe'de aynı kriz yeniden hortladı!

Sarı lacivertliler muhteşem başladığı Süper Lig'de ilk üç maçını kazanmıştı. Sivasspor karşısında yine kazanamayan Fenerbahçe, ilk mağlubiyetini ise Başakşehir karşısında aldı. Fenerbahçe forvet konusunda taraftarını bir türlü mutlu edemedi. Son beş sezonla ilgili ortaya çıkan istatistik dikkat çekti. İşte son dakika haberinin detayları...

Fenerbahçe, yarın akşam kendi sahasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada tüm gözler Mergim Berisha da olacak. Alman forvet, Fenerbahçe'de henüz golle tanışamadı. Geçen sezonki Samatta krizinden sonra taraftar bu sezon golcü konusunda sorun yaşamak istemiyor.

FENERBAHÇE'DE YİNE YENİDEN GOLCÜ SORUNU!

Transfer ettiği golcülerden bir türlü istediği verimi alamayan Fenerbahçe'de dikkat çeken bir istatistik ortaya çıktı. Son sezonlardaki golcüler bir türlü Vedat Muriqi'yi geçemedi.Son beş sezonda en fazla katkıyı veren forvet ise 32 maçta attığı 15 gol ile Vedat Muriqi oldu. Vedat Muriqi'yi 18 maçta 9 gol atan Fernandao takip etti.

BERİSHA HENÜZ GOLLE TANIŞAMADI

Fenerbahçe'nin Alman forveti Mergim Berisha henüz golle tanışamadı. Berisha, son Başakşehir maçında ilk 11'de sahaya çıktı.

Giresunspor karşılaşmasında Ekvadorlu golcü Enner Valencia'nın yine ilk 11'de olması bekleniyor. Valencia, bu sezon ligde iki gol attı.

Belçika'ya kiralık giden Samatta da bu sezon oynadığı 3 maçta gol sevinci yaşayamamıştı.

GÜRCAN BİLGİÇ: 'HER ŞEYDEN ÖNCE ELİNDEKİ OYUNCULARI...'

'Pereira'nın geldiği ilk sezonda da Fenerbahçe maçlarını zorlanarak kazanıyordu. Ama o dönem Nani gibi bir kahramanı vardı. Aradan geçen 5 yılda Türkiye'de 'oynatmamak' için sahaya çıkan takım sayısı arttı ve analizlerle işlerini çok iyi yapmaya başladılar.Daum buna duran toplarla çözüm arıyordu, dengeli oyun ve ardından gelen bir duran top golüyle öne geçip işi rakibe bırakıyordu. Pereira, dikine bir oyun istiyor. Dolayısıyla bu da öne geçene kadar yüksek tempo gerektiriyor.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 22.9.2021 12:13

İLGİLİ HABERLER