Spor
  • 12.1.2022 12:08

Fenerbahçe'de büyük ters köşe!

Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Joachim Löw ve Slaven Bilic ile ismi anılan Sarı-Lacivertliler'de Başkan Ali Koç'un ilk hedefi hedefi ortaya çıktı. Portekizli teknik adam ikna edilemezse alternatifleri de hazır...Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Joachim Löw ve Slaven Bilic ile ismi anılan Sarı-Lacivertliler'de Başkan Ali Koç'un ilk hedefi hedefi ortaya çıktı. Portekizli teknik adam ikna edilemezse alternatifleri de hazır... İşte son dakika haberinin detayları...

Adana Demirspor maçı öncesi teknik direktör konusunda gaza basacaklarını ifade eden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, işi bitirmek için yoğun mesai harcıyor.

ALİ KOÇ: BAZI KALİBREDEKİLER DEVRE ARASINDA GELMEK İSTEMİYOR

Joachim Löw, Slaven Bilic, Niko Kovac ve Jorge Jesus gibi isimler günlerdir Fenerbahçe ile yazılıp çiziliyordu.Başkan Ali Koç ise geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada "Teknik direktörü belirlememiz 1-2 hafta daha sürebilir. Bazı kalibredeki isimler sezon ortasında gelmek istemiyor. Haziran ayında çalışacağımız hocaya rehberlik edecek bir hoca modeli de olabilir.Kimsenin sorgulayamayacağı bir hoca planınız var ise bu düğmeye basıp ertesi gün gerçekleşmiyor. Görüştüğümüz bir hoca var ki maddiyattan önce sistem ve projeyi konuşmak istiyor" ifadelerini kullanmıştı.

İLK HEDEF JORGE JESUS, OLMAZLA LÖW VE SCHMIDT

Sarı-Lacivertlilerin ilk hedefi, Benfica'dan ayrılan Jorge Jesus... Ali Koç'un, oynattığı hücum futbolu ile bilinen tecrübeli teknik adamla görüşmek için Portekiz'e gitmesi bekleniyor.

Kurulan ilk temasta yıllık 4 milyon Euro istediği ileri sürülen Jesus'la anlaşma sağlanmaması halinde Fenerbahçe'de rota yeniden Joachim Löw ve Roger Schmidt'e dönecek.

MAYIS AYINA KADAR İSMAİL KARTAL PLANI

Hiçbir isim ikna edilmezse Löw ile sezon sonu için söz kesilecek ve durum resmen açıklanacak. Takımı mayısa kadar taşıyacak isim ise büyük ihtimalle İsmail Kartal olacak.Kartal'ın sezon sonunda da Löw'ün ekibine katılması, Fenerbahçe'nin temel isteği. Ancak İsmail Kartal ile bu aşamada herhangi bir görüşme yapılmadı.

KİM MİN-JAE GİTMEK İSTİYOR!

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği stoper Kim Min-Jae ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Güney Koreli gazeteci Jason Hanshin Lee, 25 yaşındaki stoperin, teknik direktör belirsizliği nedeniyle endişeli olduğunu yazdı. Kim'in, kendisine teklif gelmesi halinde takımdan ayrılmayı düşündüğü aktarıldı.

"VAZGEÇEN VARSA YOLLARI AYIRALIM!"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün takımı ziyaret etti. Samandıra'da futbolcular ve teknik ekiple konuşan Koç, "Bu duruma birlikte geldik, F.Bahçe'yi buradan çıkaracak olan da bizleriz.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 12.1.2022 12:12

İLGİLİ HABERLER