Spor
  • 23.3.2021 12:23

Fenerbahçe'de Erol Bulut için kritik gün!

Bu sezon bir türlü istenilen performansı ortaya koyamayan ve Kadıköy'de tarihinde ilk kez bu kadar kötü sonuçlar alan Fenerbahçe'de bugün kritik bir gün. Beşiktaş derbisinde Fenerbahçe son dakikalarda net pozisyonlardan yararlanamamış ve kritik bir galibiyeti kaçırmıştı. Bu sezon yaptığı transferle sezona büyük hedeflerle ve şampiyonluk iddiasıyla giren Fenerbahçe'nin bu sezon şampiyonluk umudu giderek azalmaya başladı. Fenerbahçe yönetimi Erol Bulut'tan memnun değil. Yönetimini bugün toplanması ve bir karara varılması bekleniyor. İşte Fenerbahçe ve Erol Bulut hakkındaki son dakika gelişmeleri...

Derbi mutlak galibiyetle çıkan Fenerbahçe bu maçta da kazanamadı ve şampiyonluktan bir adım daha uzaklaştı. Bu sezon bir türlü istenilen galibiyetleri alamayan ve oynanan futbolla çok fazla eleştirilen Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un gönderileceği iddiaları çok güçlü. Erol Bulut'un yerine de gelecek olan teknik direktör adayları da netleşmeye başladı.

EROL BULUT İÇİN KRİTİK GÜN

Beşiktaş maçında çıkan beraberlik, Fenerbahçe taraftarlarını memnun etmedi. Sarı-lacivertli futbolseverler, Erol Bulut'un gönderilmesi yönündeki çağrılarını sürdürürken yönetimin bugün yapacağı toplantıda genç hocanın durumunu masaya yatıracağı belirtildi. Bazı yöneticilerin sezon sonuna kadar Bulut'la devam edilmesini savunduğu, diğerlerinin ise operasyonun hemen gerçekleştirilmesini istediği gelen bilgiler arasında. Fakat iddialar bugün yönetimin radikal bir karar alması yönünde. Başta Fenerbahçeli taraftarlar olmak üzere tüm futbolseverler Erol Bulut hakkında verilecek kararı bekliyor.

FENERBAHÇE'YE UMUT VEREN OZAN TUFAN YENİDEN 11'DE...

Fenerbahçe taraftarı, derbide alınan beraberlik sonrasında hayli mutsuzdu. Ancak Ozan Tufan'ın performansı, gelecek adına sarı-lacivertlileri umutlandırdı. Attığı golün yanı sıra oyuna girer girmez takımını ileri taşıyan görüntüsüyle Ozan, taraftarın tam notunu aldı.

Maçın son anlarında kaçırdığı gollerin ardından büyük üzüntü yaşayan 25 yaşındaki orta saha ise "O iki pozisyondan birini atabilseydim takımım adına çok önemli bir iş olacaktı. Şampiyonluk yolundaki iddiamız halen devam ediyor. Hepimizin görevi kalan 10 maçı en iyi şekilde bitirmek" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un, milli ara sonrasında Ozan Tufan'ı yeniden 11'e dahil edeceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2021 12:34

İLGİLİ HABERLER