Spor
  • 12.5.2015 13:35

Fenerbahçe'de Fernandao'yu şok eden rapor

Fenerbahçe'de Fernandao'nun Süper Lig için beklentileri karşılayacak bir isim olduğu belirtilirken, “Şampiyonlar Ligi için yeterli olmayabilir” görüşü ön plana çıktı.

Şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe bir yandan da gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Kadroda büyük bir rezivyona gitmeyi planlayan ve uzun süredir bu konuda çalışmalar yürüten sarı-lacivertli kulüp transferde önceliği forvet bölgesine verdi.

Bunun için de Luis Adriano ve Edin Dzeko’nun da bulunduğu bir liste hazırlandı. Listede ayrıca bu sezon fırtına gibi esen Bursaspor’un golcüsü Fernandao da bulunuyor. 22 golle Süper Lig’in en çok gol atan futbolcusu olan 28 yaşındaki golcü için girişimlerin devam ettiği ve yeni sezon kadrosunda yer alma olasılığının yüksek olduğu belirtildi. Ancak hem futbolcu hem de listede bulunan birçok isim için rapor hazırlayan Fenerbahçe Scout ekibinde Brezilyalı oyuncu için “Şampiyonlar Ligi için yeterli olmayabilir” görüşü ön plana çıktı.

Fernandao’nun Süper Lig için takımın beklentilerin karşılayabilecek bir isim olduğu ancak takımın Şampiyonlar Ligi’ne kalması durumunda daha üst düzey ve tecrübeli isimlerin gündeme alınması gerektiği konusunda yönetime rapor sunuldu. Kiralık olarak Bursa’da forma giyen Brezilyalı futbolcunun bonservisi Atletico Paranense’de bulunuyor. Fernandao’nun performansı sonrası Brezilya kulübünün de istediği ücreti yükselttiği belirtildi. Fenerbahçe Yönetimi golcü oyuncu konusundaki son kararını ligin sonunda verecek.

Skorer

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:30

İLGİLİ HABERLER