Spor
  • 20.6.2014 09:45

Fenerbahçe'de FLAŞ gelişme

Transfer bütçesinde de tasarruf sağlamayı hedefleyen tecrübeli hoca, “Beklentileri karşılaması halinde bu takımın önemli bir parçası olabilir” diyor.

İki sezondur takımın vazgeçilmezlerinden biri olan Dirk Kuyt’ın, gelecek yıl sözleşmesinin bitecek olması ve yaşının da ilerlemesi nedeniyle sağ kanada oyuncu arayan Fenerbahçe, o ismi buldu! Sarı-Lacivertliler’in gündemine birçok isim gelirken, teknik direktör Ersun Yanal, geçtiğimiz yıl PAOK’a kiralanan Miroslav Stoch’ta karar kıldı. Yunan ekibinin kadrosunda kalmasını istediği 24 yaşındaki futbolcunun 14 Temmuz’da başlayacak Topuk Yaylası’ndaki kampa katılmasını isteyen Yanal’ın, bir taraftan da transfer bütçesinde tasarruf sağlanmayı hedeflediği öğrenildi. Yanal’ın yeteneklerinden şüphesi olmadığı yıldız oyuncudan özel yaşamına dikkat etmesi ve beklentileri karşılamasını isteyeceği belirtildi.

Stoch’tan mutlusu yok

Yanal’ın yakın çevresine de, “Beklentilerimizi karşılaması halinde bu takımın önemli bir parçası olabilir. Yetenek formayı giymek için yeterli değil. O formanın hakkını vermeli” dediği öğrenildi. Stoch da yaptığı açıklamalarda her fırsatta İstanbul’a dönmek istediğini dile getirirken, Yanal’ın kendisine verdiği şansı iyi değerlendireceğini söylüyor. PAOK formasıyla geçtiğimiz sezon 44 resmi maça çıkan Stoch, 9 kez rakip fileleri havalandırırken, 11 de asist yaptı.

FANATİK

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:03

İLGİLİ HABERLER