Spor
  • 18.4.2021 11:07

Fenerbahçe'de kaleci krizi

Beşiktaş'ın Ankaragücü'ne takılması sonrası yeniden şampiyonluk için umutlanan Fenerbahçe, Altay Bayındır'ın sakatlığıyla sarsıldı.

- Genç eldiven minimum 6 hafta sahalardan uzak kalacak, sezonu kapattı. Euro 2020'ye gitme umudu da sıfıra yakın... Gözler Harun Tekin'de!

- Harun bu sezon ligde hiç forma giymedi, kupada ise son oynadığı karşılaşma bir başka Başakşehir maçıydı ve yediği hatalı goller sonrası sarı-lacivertli taraftarlardan tepki çekmişti.

- Harun'un yedeği 2003 doğumlu Osman Ertuğrul Çetin ya da 98'li Oytun Özdoğan olacak.

- Osman Ertuğrul, U19 Gelişim Ligi'nde bu sezon 1 maçta oynadı. Oytun ise kupada Karacabey Belediye karşısında 60 dakika oynamış ve gol yememiş, devamında da ligde Gaziantep FK karşısına çıkıp kalesinde 3 gol görmüştü. Yediği gollerden biri nedeniyle ciddi eleştiri almıştı.

- Gökhan Gönül sakat, Enner Valencia belirsiz, Diego Perotti hazır değil.

- Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu orta alandaki Jose Sosa, Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş ve Dimitris Pelkas'tan oluşan 5'liyi bozmayacaktır.

- Sağ bekte Nazım Sangare ile başlaması, hücumda Valencia yerine Mame Thiam ya da Papiss Cisse'yi tercih etmesi bekleniyor. Mbwana Samatta hamle oyuncusu olacak.

Güncellenme Tarihi : 18.4.2021 11:08

İLGİLİ HABERLER