Spor
  • 5.6.2014 10:02

Fenerbahçe'de Krasic belirsizliği

Sezonu Fransa’nın Bastia takımında kiralık olarak geçiren futbolcu, Sırbistan’nın Novisad şehrinde tatilini yapıyor. Yeni sezon için sarı-lacivertli takımdan haber bekleyen tecrübeli futbolcu, iki yıl daha kontratının olduğunun altını çizdi. Fenerbahçeli oyuncu, “Aldığı paradan daha düşük bir rakama başka takıma gider misin?” sorusuna, “Geçen sezon 600 bin euro daha az ücrete Bastia’da oynadım” cevabını verdi.

‘Kimseyle konuşmadım’
Krasic, “Açıkçası şu ana kadar kulüpten kimse ile konuşmadım. Ne olacağını bilmiyorum. 2 yıl daha kontratım var. Önemli olan Fenerbahçe’nin ne söyleyeceği... Yabancı kontenjanından da haberim var. Durumun farkındayım. Yabancı futbolcular için zor bir durum. Kampa katılacak mıyım ya da başka bir formül mü bulunacak bunlara Fenerbahçe karar verecek. Ben beklentileri karşılayamadığım için üzgünüm. Bunu hep söyledim. Hâlâ bu duruma üzülüyorum” ifadelerini kullandı.

Yıllık 2 milyon euronun üzerindeki ücretin kendisi için belirleyici olmadığına dikkat çeken Krasic, “Bu sezon Bastia’ya oynamak için gittim. Kontratımda yazan paradan 600 bin euro daha az kazandım. Sadece parayı düşünmedim. Oynamak için yaptım bunu. Bu konular oturulup konuşulur” yorumunu yaptı.

skorer

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:28

İLGİLİ HABERLER