Spor
  • 24.4.2017 22:50

Fenerbahçe'de kupa hazırlıkları.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle sonrası yaptığı antrenmanla başladı..

Teknik Direktör Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, saat 14.00'te başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Galatasaray maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı, pas organizasyonlarının ardından dar alanda yaptıkları çift kale maçlarla noktaladı. Sarı-Lacivertli takım yarın yapacağı çalışmalarla Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Medipol Başakşehir deplasman maçının biletleri satışa çıktı

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk müsabakasında, Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe arasında 26 Nisan Çarşamba günü oynanacak maçın, Fenerbahçe taraftarı için ayrılar biletleri, www.passo.com.tr üzerinden satışa çıktı. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda, saat 20.45'te başlayacak maçta, Fenerbahçe taraftarına uygulanacak bilet fiyatı 65.00 TL olarak belirlendi.

.

Güncellenme Tarihi : 24.4.2017 22:50

İLGİLİ HABERLER