Spor
  • 31.8.2011 00:51

FENERBAHÇE'DE NİNANG DA YOLCU!..


32 yaşındaki Senegalli yıldız için özellikle Arap Yarımadası Kulüplerinden ciddi teklifler olduğu, ancak Niang'ın Avrupa'da forma giymek istediği için bu teklifleri kabul etmediği gelen haberler arasında.

Fenerbahçe Yönetimi'nin, yıllık 3. 5 milyon Euro alan Niang'ı yüksek bir bonservis bedeli ile satıp, hem maliyet açısından hem de bonservis anlamında kar etmeyi planladığı öğrenildi.

Niang'a son olarak Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain'in 6.2 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı bildirilirken, sarı lacivertli yönetimin Senegalli yıldızın bu teklifi kabul etmesini umduğu belirlendi.

Sarı Lacivertlilerde yıldız oyuncuların bir bir ayrılmasının ardından teknik direktör Aykut Kocaman'ın ne yapacağı da merakla bekleniyor. Kocaman'ın alt yapıya yöneleceği ve takımda kalan yıldız isimlerle alyapıdan gelecek gençleri kaynaştırarak yeni bir jenerasyon yaratmayı planladığı öğrenildi.

Kocaman'ın yaşanılan sıkıntılar nedeni ile camianın kendilerinde bu sezon fazla bir beklentisi bulunmayacağını düşündüğü ve bu doğrultuda gelecek kuşağın oyuncularını yaratma fikrine yöneldiği gelen haberler arasında.

Sarı Lacivertli futbolculara bayram nedeni ile iki gün izin verilirken, yabancı oyunculardan Issiar Dia da tatil için Fransa'ya gitti.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:26

İLGİLİ HABERLER