Spor
  • 19.6.2019 00:36

Fenerbahçe'de şok transfer gelişmesi! Cengiz Ünder....

Fenerbahçe'ye transferde kötü sürpriz! Sarı lacivertlilerde yeni sezon transferleri için hummalı bir çalışma yürütülürken Kanarya, şok bir gelişme ile karşı karşıya kaldı. Belirlenen isimler üzerinde yapılan hamleler neticelendirilmeye çalışılırken sarı lacivertliler adeta şoku yaşadı. İşte o isim ve transfer ayrıntıları:

Geride bıraktığımız 2018-19 sezonunda yaşadığı başarısızlıkları unutturmak isteyen Fenerbahçe, yeni sezona bomba gibi bir hazırlık yapıyor...

Çalışmalarında ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun transfer hatalarını yapmak istemiyor.

Taraftarının gönlünü kazanmak isteyen sarı lacivertliler, doğru pozisyonlara doğru futbolcuları getirmenin hesaplarını yaparken birbirinden iddialı isimleri de listesine almış durumda.

Transfer sezonunun resmen açılmasıyla birlikte hamlelerini yapmaya başlayan Kanarya, ilk resmi transferini bedelsiz olarak gerçekleştirdi ve 21 yaşındaki Murat Sağlam'ı kadrosuna kattı.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, Avrupa basınının sızdırdığı bilgiye göre; yıldız isimle temas kurdu. İşte detaylar;

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre; Fenerbahçe, West Bromwich Albion oyuncusu Salomon Rondon'u kadrosuna katmak istiyor.

Ancak son gelişme, Fenerbahçe'nin canını bir hayli sıkacak cinsten...

Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma, Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Rondon için devreye girdi.

Kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan golcü futbolcuya talip olan Roma, bu nedenle düşük bir bonservis bedeliyle transferi bitirmeyi amaçlıyor.

RONDON KİMDİR?

Rondon geçtiğimiz sezon Premier Lig'de oynadığı 32 maçta 11 gol atarken, 7 asist yaptı. Rondon tüm kulvarlarda ise 33 maçta 12 gol atarken, 7 asist kaydetti

Las Palmas, Malaga, Rubin Kazan ve Zenit gibi kulüplerde forma giyen Venezuelalı golcü oyuncu, milli takım formasını terlettiği 74 maçta 24 gol atma başarısı gösterdi.

Güncellenme Tarihi : 19.6.2019 01:47

İLGİLİ HABERLER